Pilates - Träning

Årets första träningspass

Då har jag betat av årets första träningspass. Jag skrev i mina mål för året att hitta glädjen i att träna igen. Jag ska vara ärlig och säga att komma igång igen efter ett träningsuppehåll är allt annat än trevligt, roligt och självförtroendehöjande. Det är mest jobbigt. Men jag vet att om jag bara kommer förbi det här första jobbiga passen så kommer det snart bli roligt igen.

Idag hade jag ingen plan utan bestämde mig för att känslan i kroppen fick bestämma. Så jag joggade fem kilometer och avslutade med tjugo minuter pilates. Känns härligt att starta året på detta sätt. Flåset finns inte riktigt och kroppen känns allt annat än pigg. Men jag är glad över att vara igång. Nu kan det bara bli bättre!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Årets första träningspass

  1. Heja dig, tjejen. Vad duktig du är! Har också börjat träna igen och det känns alltid lite tyngre när man är otränad eller inte lika tränad som innan. Gått tillbaka till gymmet igen och det känns i hela kroppen! Hade ALDRIG orkat springa i fem km. Dock är det målet! 😀

  2. Jag håller verkligen med att det är segt att börja att träna efter ett uppehåll ! Jag har varit väldigt seg startad på den fronten nu, men ska in och köpa nya skor så kanske jag blir lite motiverad 😅. Känslan efter ett träningspass är ju det bästa. 🙂

Lämna ett svar