Min vardag

Dagens jetpackfråga

Vad är det sista du lärde dig?

  • hur man sanerar en person från farliga ämnen.
  • jag har lärt mig vad bilaterala kompressioner är.
  • hur halt ishalka är men man ser det inte. Jag har inte åkt i diket men en annan bil hade gjort det så det var fullt pådrag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Dagens jetpackfråga

  1. Bilateral kompression – fick googla. Trodde bilateralt betydde ett politiskt avtal mellan två parter. Har alltid sagt att Blogglandia är ett uppslagsverk:-)

    1. Ett annat ord för bilateralt är dubbelsidigt. Till exempel om båda underbenen är svullna så säger man att benen är svullna bilateralt. Eller om man har dubbelsidig lunginflammation: bilateral lunginflammation.

Lämna ett svar