Min vardag

Det rasslade till…..

På vilket sätt undrar du kanske och jo det ska jag berätta. Igår skickade jag in två uppgifter till min lärare och så har jag skrivit en hel del på två andra. Så pass att min nya målsättning är att kunna skicka in båda idag eller senast imorgon. Men det är ju lite klurigt med de där egna reflektionerna och att analysera det jag skrivit. Men jag vet inte, jag kanske gör det svårare för mig själv än vad det behöver vara. Rickard gav mig ett bra förslag vad gäller analysen och det är att ställa varför-frågor. Det var ett bra tips för det blev så mycket lättare direkt. Något mer som rasslat till är att jag svarat på alla femtio kommentarer som jag låg efter med. Bättre att svara allteftersom de kommer i egentligen. Jaja, nu är det klart iallafall.

Förutom att jag ska försöka bli klar med uppgifterna så ska jag ut i kylan och döma fotboll. Men det är först klockan fyra. Årets första tävlingsmatch i östgötacupen. Det ska bli kul. Ikväll blir det mello-tittande med barnen. Vad ska du göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Det rasslade till…..

 1. Rickard hade ett bra förslag där. Men sen är det bra att någon annan läser det du har skrivit med. För den personen ser & läser ju med andra ögon. Till nästa skoluppgift så kan det ju vara möjligt. Tänker jag.

  Hoppas att det gick bra att döma fotbollen 😊. Mysigt att se mello.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Hoppas det gick bra att döma matchen. Här har man varit på bio. Det var en bra film. Så bra att du kunnat skicka in två uppgifter till läraren. Däremot har det blivit fel på min tvättmaskin så personalen ska göra en felanmälan på den.

 3. Det var bra jobbat av dig att bli klar med och vara nästan klar med skrivandet av så många uppgifter. Det här att hålla på och reflektera och analysera kan man ta hur långt som helst känns det som. Det går ju trots allt att vrida och vända en hel del på det mesta. Så man får väl ha tilltro till att ens små grå leder en rätt. Det måste ha tagit sin tid att besvara 50 kommentarer också, så du har varit riktigt flitig😄

 4. Perfekt med någon som kommer med så bra input att arbetet blir så mycket enklare än man tänkt sig, eller iallafall en hjälpande hand på vägen. Hoppas läraren gillar det du skriver! Idag har jag pysslat och promenerat, så skönt ute även om det var fruktansvärt kallt.

 5. Snyggt jobbat! Skönt att få klart skoluppgifter.
  Jag hänger med gamla kompisar i Umeå idag. Jättekul och det hör inte till vanligheterna att vi är alla 4 på plats.
  Ha en skön kväll! Blir det mello?

 6. Tror också att man lägger ribban för högt i sådana situationer. Idag var jag och tränade, har städat köket och idag ska vi ut och äta. Borde hinna hem till mellon också. Fullt upp idag alltså.

 7. Ja, det där med att göra egna analyser i text har jag inte heller någonsin gillat. Känns som att jag bara gör ”fel” och inte alls har förstått uppgiften (fast så inte alls är fallet) hej överanalys liksom

Lämna ett svar