Gotland 2022

En kvällspromenad till Snäck

Det är så konstigt det där. Har gått den här sträckan mellan stugan och Snäck hundratals gånger (nåja….) men jag kan inte låta bli att ta x antal bilder ändå. Sträckan är dryga fyra kilometer, eller lite mindre förresten från där vi går nu och det finns så mycket fint att se. Korpklint, småbåtshamnen, människor som badar och såklart solnedgången över Östersjön.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En kvällspromenad till Snäck

  1. Men så fint 🙂 och vad fina ni är 🙂 förstår att man vill ta mkt bilder. Fels att det är roligt och dels vacker plats 🙂

Lämna ett svar