Min vardag

Fem en fredag vecka 25: Glad Midsommar

Godmorgon! Det är midsommarfton och jag tänkte delta i fem en fredag. Vår plan för morgonen var att springa en runda men både jag och Rickard ska försöka komma ut på en runda ikväll efter dagens äventyr.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur spenderar du midsommar i år? Vi är på Gotland och ska åka ner till Gotlands sydligaste spets: Hoburgsgubben
  2. Vad kommer finnas på ditt lunchbord? Idag blir det bearnaisesås, potatiskroketter och schnitzel.
  3. Kommer du dansa runt en midsommarstång? Nej det blir det nog inte. Det verkar inte finnas något firande dit vi ska idag.
  4. Har du någon midsommartradition? Nej jag har ingen särskild tradition. Det blir som det blir. När jag var barn åt mamma och pappa alltid sillunch och vi barn fick varmkorv till samma tillbehör.
  5. Vad gör du denna midsommar du inte gjorde förra året? Förra året var vi trötta efter att ha kommit hem från Gotland dagen innan så då blev det inget firande. Ingen varken orkade eller ville göra något. Idag blir det som sagt ett besök på Hoburgsgubben. Har du varit där?

Alla bilder är från förra årets besök på Hoburgsgubben. Önskar dig som kikar in här en fantastisk dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

25 Comments on “Fem en fredag vecka 25: Glad Midsommar

  1. Helt underbara bilder. Vi har heller inga midsommartraditioner som levt i hundra år. Det blir som det blir. Å i ditt fall låter en utflykt till ”världsberömda” Hoburgsgubben helt underbar. Å vilket drömväder ni kan njuta av. Helt underbart:-)

  2. Det låter som en härlig dag och jag önskar jag kunde besöka Gotland någon gång i framtiden. Det ser underbart ut1

Lämna ett svar