Min vardag - Träning

En mysig lunch och ett träningspass

Idag åkte vi hem till mamma och pappa för att käka lunch. Marcus kom också. Den här gången var inte Kevin med och han var saknad. Mamma bjöd på potatissallad och kallskuret. Till efterrätt åt vi glass. Har du testat Triumphs nya gräddglass med smultronsmak? Den smakar som glass ska göra och inte något ärtproteinbaserat trams a la Bigpack…. Jag passade på att klä mig lite fint i min rosa kjol och vita spetstopp. På fötterna hade jag mina nya PUMA-sneakers.

Mammas paletter växer så det knakar. Det roliga är att hon har fått skott av mig och nu är hennes paletter mycket finare än mina. Jag skulle tagit med ett par skott hem men vi båda glömde bort det.

När vi kom hem satt jag en stund i soffan och sedan tog jag tag i mig själv och joggade sedan en runda i skogen. Jag tog varken med klocka eller musik och det var så mysigt att springa i regnet. Benen var riktigt pigga. Det är jag inte så van vid längre. Fast jag skrämde kanske upp mig lite genom att tänka på filmen ”fredagen den trettonde”. Att inbilla sig att Jason (mördaren i filmen) lurar bland träden var väldigt effektivt för farten i benen. Sen mot slutet av rundan fick jag ont i magen så då kunde jag inte springa längre. Men jag var så nöjd. Det där uttryckssättet att man aldrig ångrar ett pass stämmer väldigt väl.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “En mysig lunch och ett träningspass

 1. Den där känslan får jag också utan telefon, men börjat gå utan den mer och mer. För jag vill vara här och nu med Lizzla. Men absolut att jag tänker på om något skulle ske, samtidigt överlevde vi ju som barn 😅, och tänk på den tiden cyklade man själv och badade tex. Men ja tiderna är ju annorlunda.

  Hållet helt med om den glassen, det är så sjuktgott!

  1. Tiderna är verkligen annorlunda. Helt utan telefon vågar jag inte springa i skogen vid oss. Det har ändå hänt saker i skogen så lite försiktig måste man vara tyvärr.

 2. Härligt att äta lunch hos din mamma och pappa. Springa i regn låter härligt så länge det inte hällregnar och man blir dyngsur på några minuter. Jag har oftast musik i öronen när jag går mina promenader. Hoppas du får en bra fredag.

  1. Det var väldigt mysigt, både med lunchen hos mamma och pappa och sedan en runda i regnet. Trodde inte att jag skulle uppskatta rundan i regnet så jag blev glatt överraskad.

 3. Jag kan också tycka att det är mysigt att springa eller gå i regn när man gör det i motionssyfte. När man annars ska iväg någonstans är det ej det. Tänk att det kan vara sådan skillnad. Samt så mysigt att få luncha hos dina föräldrar det lät gott, fin outfit också.

 4. Den lunchen såg så aptitlig och fin ut att jag gissar att både ögonen och magen var nöjda. Älskar när man har ett öga för att lägga upp mat så att den är en ögonfröjd.
  Blommorna som uppenbarligen heter paletter är ju hur fina som helst. De verkar stormtrivas hos din mamma som troligen pratar med dom dagligen;-)
  Himla snygg outfit, men du har ju alltid snygga plagg att visa upp. Fortsätt med det!

  PS. Du kommer väl kolla morgondagens höjdarmatcher!!! Båda matcher döms av engelska domare, och båda är två av mina absolut favo domare – Anthony Taylor och Michael Oliver. DS.

  1. Jag kommer se sena matchen iallafall. Missar första matchen då vi har lite annat för oss då. Visst är det godare att äta när det är vackert upplagt.

Lämna ett svar