Min vardag

Fem en fredag vecka 2: Överflödigt

Det är fredag och jag har precis kommit hem från jobbet. Rickard hämtade mig och så stannade vi på affären för att köpa mat till kvällen. Helgens planer är att fira Alexanders födelsedag och så ska jag plugga. Fick mail om inlämningsuppgifterna så ska börja med den ena som inte är beroende av ett patientfall.

Elisas fem fredagsfrågor var riktigt kluriga att svara på. Vill nästan skriva pass på varje fråga men till slut fick jag till några svar. Häng på du också men länka till Elisa.

1. Vad för olägenhet upplever du varje dag? Att behöva kliva upp ur sängen. Sängen är alltid som skönast när jag måste kliva upp.

2. Vad önskar du att du inte så ofta var i närheten av? Energitjuvar och bittra personer. Gnäll betackar jag mig också för.

3. Vad senast hade du önskat lite mer varning om på förhand? Jag kan inte komma på något faktiskt.

4. När fick du senast ge efter för en plötslig impuls? Hm, kan inte komma på något.

5. Vad gjorde dig positivt överraskad under veckan? Min godkända tenta. De frågor som jag trodde att jag svarat ”goddag yxskaft” på fick jag bra poäng på.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

23 Comments on “Fem en fredag vecka 2: Överflödigt

 1. Grattis till det fina resultatet på tentan.
  Men ja sängen, varför är den alltid som skönast när klockan ringer? Och energitjuvar håller man gärna ifrån sig, även om det ibland är svårt dom suger sig fast på något konstigt sätt …
  Ha en fin vecka

  1. Tack så mycket! Ja, det är verkligen något som kan man kan fundera över. Gillar verkligen inte energitjuvar. Oftast märker jag det för sent när jag råkat ut för en.

 2. Haha, jag skrev ju det, att du skulle fixa tentan! Men jag förstår att det gnager en oro, man vill inte misslyckas o ofta är det svårt att själv bedöma om något gått bra eller mindre bra. Du har något att se fram emot, fast det dröjer länge ännu, när du själv får bestämma när du vill gå upp! Jag skrev nyss i bloggen om att jag är så irriterad på att alla aktiviteter för pensionärer läggs in tidigt på morgonen. Varför då? Det är ju nu vi får sova länge! Visst finns det dom som alltid vaknar med tuppen men det innebär inte att jympan måste börja klockan nio till exempel. Så jag avstår faktiskt från många gemensamheter. Jag stannar i bingen istället, hihi

 3. Kan tänka mig att ni inte var ensamma i affären igår fredag 😅. Låter som en trevlig helg 😊.
  Du fick till bra svar på frågorna 👍.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Kul att läsa dina svar. Det var bra att de frågor du trodde du inte svarat bra på visade sig att du hade svarat väldigt bra på. Själv ska jag idag till min bästa vän för att äta middag, kolla på film och sova över hos. Hoppas du får en bra helg.

 5. Grattis till den lyckade tentan! Å inte är det kul att gå upp på morgonen om man måste det, en fördel med att jobba natt…man slipper gå upp tidigt!
  Ha en fin helg!

 6. Grattis till tentaresultatet! Jag minns så väl den våndan, men också glädjen när man klarade av det😊 Måste bara kolla med dig,jag vet att jag kommenterade på ett par inlägg här hos dig men kan inte se kommentarerna, är det jag som är vimsig eller har jag lyckats hamna på fel inlägg på nåt vis😆🙈 Hälsningar från Bcn😊

 7. Tycker som du – frågorna den här veckan var knepiga. Och att stiga upp på mornar under sommaren är jättelätt, men absolut inte när det är tvåsiffriga minusgrader under vintern.
  Du borde ha betydligt mera tro på dig själv. Du verkar vara himla duktig med allt vad du tar dig för. Så återigen – ge dig en klapp på axeln:-)

Lämna ett svar