Min vardag

Firat födelsedag och en kunskapslucka

Dagen startade med att jag stekte ett stort lass med pannkakor. Därefter väckte jag Ida och vi gick in till Alexander. Han var redan vaken men vi sjöng för honom och sedan fick han öppna sina paket. Vi åt tillsammans frukost och sedan var det skoladags för barnen.

Förmiddagen spenderades i skollböckerna. Jag har läst en hel del om barnsjukdomar och sökt lite fakta om mitt exjobb. Vid lunchtid var det dags att åka iväg på utbildningstillfället hjärt-lungräddning för barn. Det var väldigt intressant men jag upptäckte en stor kunskapslucka. Sjuka barn är verkligen inte mitt område, konstigt vore annat såklart. Fick en dipp i mitt sätt att tänka kring mig själv. Vill kunna allt fast jag vet att det inte är rimligt….

Ikväll har vi ätit födelsedagsmiddag tillsammans med barnen. Alex önskade tacos och till efterrätt blev det hemgjord kladdkaka med grädde och glass.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Firat födelsedag och en kunskapslucka

Lämna ett svar