Min vardag

Fem en fredag vecka 22: Accessoarer

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilka kläder skulle du kunna gå i en hel helg? Helt klart träningskläder.. Mina gosiga tröjor från Stronger är välanvända…. Den vita används mest men jag har den även i grönt, svart och orange. Ganska dyra i inköp men sett till priset per användning ingen kostnad alls. 🤪
 2. Förutom solkräm, hur skyddar du dig mot solen? Jag använder inte solkräm, har inte gjort det sedan jag var barn.
 3. Vad bär du med dig varje dag? Telefon och en tofs.
 4. Har du klocka på vänster eller höger arm? Jag använder bara klocka när jag springer eller dömer fotboll. Då har jag den på vänster arm.
 5. Vilken typ av accessoar bär du oftast? Om jag använder accessoarer så är det i form av örhängen eller halsband. Är dock känslig för metaller så använder inte smycken så ofta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

23 Comments on “Fem en fredag vecka 22: Accessoarer

 1. Vi har ganska lika svar men jag har klocka och det har visst inte du. Blev lite intresserad av dina tröjor som verkar så sköna.
  Trevlig helg!

 2. Använder heller ingen solkräm, åtminstone inte på våra breddgrader. Har aldrig bränt mig här hemma. Det är många som inte använder klockor längre utan nöjer sig med klockan på mobilen. Jag tillhör den gamla generationen som haft klockan sedan jag var åtta år, så…

  PS. Vad tyckte du om Taylors insats i matchen Sevilla-Roma? Tycker han fick oförskämt mycket kritik. Och personangreppet av Mourinho samt ”attacken” på flygplatsen mot hela hans familj var horribla. Förstår att vissa domare ger sig och lämnar yrket som AndersFrisk till exempel. DS.

  1. Jag har helt missat vad det handlade om. Tror jag får googla lite. Men jag tycker ofta att domarna för oförtjänt mycket kritik. Hur många spelare hade varit kvar om man gick lika hårt åt dom och deras misstag? Sen vet jag att det också förekommer såklart.

 3. Får ju lov att erkänna att jag inte ens äger träningskläder. Men det viktigaste med dem är ju att de sitter bekvämt, och det ser jag till att även mina kläder gör. Jag använder inte heller solkräm och solar aldrig, men nu har jag försökt komma ihåg att kleta på lite i ansiktet eftersom jag annars bjuder naturen på många extra rynkor! Trevlig helg

 4. Jag har inte så mycket smycken längre men ett armband har jag alltid på mig. Har inte tagit av det på flera år.
  Bra träningskläder kostar men brukar löna sig i längden.

 5. Stronger har fina grejer, har också köpt träningskläder därifrån, men inte den tröjan, den ser skön ut!
  Ha en skön helg!

 6. jag har alltid örhängen på mig men ibland tycker jag att de irriterar öronsnibbarna även om det är godkänt material i dem. jag är inte heller någon vän av solkräm, men jag utsätter mig inte heller för brännande sol. skugga och solhatt räcker

 7. Telefon är oftast det jag bär med mig också, det fungerar liksom som plånbok med.

Lämna ett svar