Racereports

Racereport Blodomloppet 2023

Ikväll var det dags att springa blodomloppet med jobbet. Vi var 14 stycken som ville vara med. Fem skulle springa och resten gå. Jag har ett gäng bilder från kvällen men eftersom jag inte frågat mina kollegor om det är okej att de är med här så får bilderna ligga kvar på min telefon.

Jag tänkte köra med bara ben men eftersom vinden var rätt kall så valde jag istället att springa i tights. På ryggen på tröjan har chefen målat lungor, passar väldigt bra eftersom jag jobbar på lungmedicin. Trodde kepan skulle flyga av men den satt där den satt. Med lite hjälp av hårnålar ska jag lägga till. Mitt lag hette ”Cool ex”. Det är en omskrivning av ”KOL-exacerbation som är en försämring i sjukdomen KOL på grund av infektion.

Jag hade bara ett mål med kvällens lopp: att springa på under trettio minuter och med sex sekunder till godo så klarade jag det. Men jag kände mig ”kräkfärdig” i mål, det släppte dock snabbt. Under loppet så konstaterade jag att Linköping inte är så där jätteplatt. Inte ”Visby-backigt” men inte platt heller. I backarna tänker jag alltid ”vila, vila, vila”. Något annat jag alltid peppar mig med är ”snygg, snabb, stark”. Testa säga det snabbt förresten, det är en riktig tungvrickare.

Kvällen avslutades med att vi fikade tillsammans. Men det blev snabbt ännu kallare så vi blev inte så långvariga. Kul kväll iallafall och jag fick ett bra träningspass.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar