Min vardag

Fem en fredag vecka 39 och Madeleines bloggutmaning

Det är första oktober idag och idag var första morgonen som det var mörkt när jag gick från bilen. Så tråkigt ju! Nu kommer det vara mörkt bra länge innan det blir ljust igen. Jag brukar alltid tänka att bara det blir januari så är man liksom på rätt sida. Det var dock någon som sa att det vänder redan 23 december. Det var väldans peppande måste jag säga.

Mindre peppande var att jag fick frågan om jag är gravid. Brukar kontra med att säga att jag bara är tjock. Men vad är det där med att kommentera andras kroppar? Har vi inte kommit förbi det nu? Uppenbarligen inte….. En annan dag hade jag säkert inte brytt mig men idag blev jag ledsen.

Madeine har kört sin bloggutmaning bra länge nu och den här gången är min ambition att vara med. Får se om jag hänger i eller om jag tappar mig själv på vägen. Tyckte många av frågorna var intressanta att skriva om.

Bröstcancerdagen, köper du Rosa bandet och rosa varor i oktober? Nej det gör jag inte. Jag kan köpa rosa bandet ibland men av ren princip köper jag inte varor märkta med rosa bandet. Har för mig att jag på Hannafialotta faktiskt skrivit mer om det här. Jo mycket riktigt, HÄR kan du läsa källan till mitt inlägg. Du som av olika anledningar kikar in här och stör dig på mig lär väl bli en mer provocerad….

Jag hängde inte med Elisas fem en fredag igår men det går ju att hänga på idag istället. Den här veckan är temat ekonomi.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad var det senaste köpet du ångrade? Hm, det första jag kommer att tänka på är när vi köpte vår röda sjusitsiga dodge. Det vi inte tänkte på var att bilen var importerad och därför gick i miles. Så helt plötsligt betalade vi väldigt mycket pengar för en bil som gått betydligt längre än vad vi först trodde. Det tog dessutom inte lång tid innan växellådan kraschade. Surt sa räven men vi lärde oss en läxa kan man säga.
  2. Vad kostar mest i din hushållskassa? Mat och bensin.
  3. Vad sparar du till? Jag sparar till en pilatesapparat: reformer men eftersom jag kommer behöva vara tjänstledig utan lön när jag gör min praktik kommer mina slantar att få gå dit istället.
  4. Vad köper du mer sällan än du borde? Ingenting.
  5. Håller du dig till en budget? Vi har en matbudget såklart men annars inte.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Fem en fredag vecka 39 och Madeleines bloggutmaning

    1. Det tycker jag inte att det finns här. Jag kan inte åka kollektivt till jobbet på helgerna. Trafiken är inte anpassad efter de som jobbar oregelbundet utan bara efter typiska måndag till fredagjobb.

Lämna ett svar