Min vardag

Jag velar fortfarande

Vackert kvällsljus igår kväll när jag cyklade hem från jobbet. Till jobbet gick det ruskigt fort att cykla, det gick inte riktigt lika fort hem.

Ni är några som vill ha lösenordet till mitt skyddade inlägg. Och jag måste fundera lite, känns så personligt på något sätt. Vill jag släppa in eller vill jag ha det för mig själv, det är frågan. Det kanske slutar med att jag tar bort inlägget. Men så vet du att jag sett ditt mail men att jag behöver fundera lite.

Fotade vackra nyponblommor på väg till bilen.

Imorse kan jag ha råkat snooza lite för länge så jag klev upp tio minuter innan jag behövde åka. Så kan det bli ibland men jag var på jobbet, ombytt och klar med en hel kvart tillgodo. Haft en bra dag på jobbet, idag vill jag ge mig själv en klapp på axeln istället för att tänka negativt. Stannade vid affären och köpte snaskigheter och så får vi se vad kvällen bjuder på. Känns som att det är en bra idé att ta en promenad senare. Vi ska sjunga på Rickards jobb på måndag så vi behöver öva lite. Har inte blivit någon övning än men koll på låtarna har vi ändå. Hoppas att solen skiner på dig!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Jag velar fortfarande

  1. Det kan bara du avgöra och det är viktigt att det känns helt rätt. Vissa inlägg behöver man mer skriva för sin egen skull och då tycker jag att det ska vara så. Har man en gång delat så kan innehållet hamna var som helst om man ska vara krass.

  2. Vacker sommarkväll.
    Här är det ju ljust om kvällarna, vilket är bland det bästa med sommaren här.
    Jag måste också öva på låten som vi rektorer ska sjunga på studentdagen för eleverna. Det är som tradition att någon personalgrupp på skolan sjunger/spexar till det för studenterna.
    Visst är det på ett äldreboende ni ska sjunga? Det måste ju vara mycket uppskattat!

Lämna ett svar