Min vardag - Träning

Jag ville inte men jag gjorde det ändå

Det var en riktigt bra dag i skolan, intressanta föreläsningar och terminens uppgifter känns inte alltför avancerade. Jag har en bra känsla, får se om jag tycker det framöver med…. Det är bara en uppgift som jag hade önskat att jag slipper, en uppgift som handlar om strålskydd men det är bara att beta sig igenom den. Känns som en bra uppgift att börja med så jag får den gjord och sedan kan släppa den.

Igår tog jag vilodag, var så trött när jag kom hem så därför visste jag att jag behövde springa något idag istället. Bestämde mig redan i bilen på vägen hem att jag inte skulle mellanlanda i soffan. Ärligt talat så tror jag att jag inte kommit upp från soffan om jag gjort tvärtom. Så jag ställde mig på löpbandet och betade av ett gäng tunga intervaller. Jag visste att det skulle bli otroligt slitsamt eftersom uppvärmningen var apjobbig och kroppen kändes som en trög klump. Men nu så är det gjort. Stolt över att jag gjorde det ändå fast jag inte ville.

Vi ska äta pannkakor till kvällsmat, medan jag skrivit på det här inlägget har Rickard fixat käket. Jag vill ha glass till pannkakorna. Hade inte det varit smarrigt så säg. 🙂 Imorgon ska vi börja skoldagen med att gå igenom basgruppsfrågorna så behöver nog kika lite på mina anteckningar efter maten. Från en heldag i skolan och sedan mer skola när jag kommer hem. Ja, så är det att vara student.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

25 Comments on “Jag ville inte men jag gjorde det ändå

 1. Men gud så himla gott med.pannkakor och glass! Det blir det nog till helgen 😁. Lät inte som en jätte rolig uppgift. Men det fixar du säkert:D

 2. Det var bra gjort för det är då man verkligen behöver komma igång. Bra att du gillar dom flesta ämnena i skolan. Jag själv längtar efter att gå på gym igen men just nu blir det mest promenader. avslappningsövningar och lite annat

  Ha en skön kväll
  Hälsning från Malin

 3. Skönt att du fick till några intervaller på bandet. Bra gjort att du höll det du hade sagt till dig själv i bilen 👊👍.
  Vad gott med pannkakor 🥞😋 håller med! Glass på pannkakorna är lyx & smarrigt 😋.
  Ibland gör man saker fast man inte vill eller har lust med att göra. Jag gjorde en sån grej idag. Cykla till stationen här i byn. Åkte bussen till jobbet. Jobba. Sen handla efter jobbet & cykla hem. Hade ingen som helst lust med det.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Ja jag känner igen känslan vissa gånger är det tungt på gymmet. Men då känns det oftast ännu bättre när man är klar med träningen. Jag har också glass till pannkakor. Det är så gott 😍

 5. Ja vissa grejjer inom plugg vill man inte göra men det måste ha kännt skönt när det var gjort. Pannkakor älskar jag. Och glass 🥰

 6. Jag tror att jag är en av få som inte gillar pannkakor, och jag gillar det ännu mindre med glass på 😀

 7. Kul att det känns peppande och med en intressant termin. Förstår att det finns delar som känns jobbigare men tycker du har helt rätt i ställing. Checka av det jobbigaste så är det klart – så är allt bara roligare sen. Ja mellanlandar man i soffan är det ju ofta kört 😂

 8. Så bra att du gjorde träningen ändå fast din kropp kändes tung. Strålskydd? Är det skydd mot röntgen och sådana saker eller är jag helt fel ute? Det låter smart att börja med den minst roliga uppgiften. Gott med pannkakor och som du säger är det gott att ha glass till.

 9. Så fin du är i kjolen! Det låter som en bra strategi att göra det som är tråkigt eller det som tar emot först. För min del iallafall så blir det annars gärna att det tråkiga åker allt längre ner på priolistan. Det här att få till nån form av träningspass när kroppen skriker nej är dock en svår bedrift.
  Pannkakor med glass skulle jag också kunna sätta i mig en stadig portion av i skrivande stund😆😋

 10. Det bästa sättet, är att börja med det som tar emot först.
  Skönt när det är gjort och pannkakor med glass är inte fel alls.
  Carin

Lämna ett svar