Hanna funderar - Min vardag

Långsura Hanna och varma mackor

Godmorgon!

Hoppas att du har sovit gott! Det har inte jag eftersom jag jobbat. Har bitvis känt mig oförskämt pigg, det gjorde skillnad med noccon. Jag var betydligt piggare i natt jämfört med natten innan. Känner inte riktigt för att krypa ner men en stund behöver jag sova såklart. Det har varit en bra natt bortsett från en sak…… Jag är inte den långsura personen men ärligt talat har jag varit rätt så sur och känt mig orättvist behandlad. Sur på att jag får ta smällar när jag inte ens har gjort något. Inte mer än att jag är öppen med mina tankar. Förundras och provoceras en aning över nivån på saker och ting och hur lågt man kan sjunka. Hur vuxna människor kan bete sig så dumt och sedan lägga över skulden på mig. Man behöver verkligen inte hålla med, det är helt okej. Men det är inte okej att inte acceptera och respektera varandras olika ståndpunkter och att inte kunna diskutera även om man har olika infallsvinklar. Mer kärlek och respekt för våra medmänniskor!

Och med det sagt ska jag nu släppa det och istället berätta om att jag åt ljuvliga mackor i ugn till frukost. Knapriga kanter och det enda som behövs som pålägg är ost, skinka och smör. Hade varit gott med en tomatskiva också men hade inga tomater. Så gott ju och det är lätt att bli beroende och inte vilja äta annat. Solen skiner också och jag bara hoppas att det är varmt sen när jag vaknar för idag vill jag sitta vid husväggen och dricka te.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Långsura Hanna och varma mackor

  1. Nejmen alltså jag smäller av så gott det ser ut att vara! Tänk att något så enkelt kan vara så himla gott. Mackor är det bästa haha! Massa kramar 🙂 <3

Lämna ett svar