Min vardag

Nu är glada julen slut…..

Imorse drog jag på mig en av mina favoritklänningar. Tog även min marinblå kofta. Den köpte jag när Seniorshopen kom till mitt gamla jobb. I samma veva köpte jag även en grå långkofta och en vit poncho. Det var inte billigt men sett till kvalitet har jag verkligen fått det jag betalade för.

På morgonen fick jag svaret på tentan och jag är godkänd. På tentagenomgången på eftermiddagen blev jag lite sur. Det visade sig att jag förlorade tolv poäng på tre stycken 6poängsfrågor. Men det spelar ingen roll. Nu kan jag verkligen lämna termin tre bakom mig. Så lättad! Konstaterade att min skolstress sjönk radikalt efter att ha fått reda på att jag är godkänd på tentan. Nu känner jag mig pigg och pepp på sista terminen.

Fick till lite vardagsmotion då jag ställde Agda vid arenan och promenerade bort till skolsalen. Totalt blev det en timmes fysisk aktivitet men det hindrade inte mig från att köra 20 minuter på crosstrainern.

Vi fick även har fått utbildningens sista basgruppsfall. Det märks verkligen att vi har samlat på oss en gedigen kunskapsbas. Jag har fått lyssna på en föreläsning kring katastrofmedicin och vad som gäller vid en särskild händelse. Tex covidpandemin. Vi fick även lyssna på en intressant föreläsning om sjuka barn. Jag suger åt mig som en svamp.

När jag kom från skolan så hjälptes jag och Rickard åt att plocka undan julen. Helt plötsligt känns det som att vi har massor med plats. Det blev så luftigt. Nu har jag också plats för den fina blomman som jag fick av Rickard. Uppskattar gesten, det var en liten ”grattis till att du har klarat tentan-blomma”.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Nu är glada julen slut…..

  1. Härligt när man som du får gå på massa föreläsningar och känna att allt är intressant och relevant!
    Och skönt för dig att tentan är godkänd- grattis!

  2. Grattis till att blivit godkänd på tentan. Det måste kännas skönt att nu kunna fokusera på denna sista termin. Kul med föreläsningar du känner att de är intressanta. Lycka till med denna termin.

  3. Men vad skönt att du klarade tentan, det är ju grymt bra. Måste kännas härligt att kunna lägga det bakom sig ju.

    Så är det ju med kläder till 99% – man får vad man betalar för, oftast när man betalar lite mer får man bättre kvalitet, saker som håller längre och sitter bättre.

  4. Vad var det jag sa’???!!!! Stort GRATTIS!!! Ge dig själv en klapp på axeln nu. Kul att Rickard uppmärksammade tentan med en blomma. Den är du verkligen värd:-)

Lämna ett svar