Min vardag - Trädgården - Träning

Om jag får skryta lite….

…. Så måste jag få berätta…… Idag hade vi utbildning kring våra andningstekniska hjälpmedel. Vi fick även lyssna på en föreläsning av en av våra överläkare. Han pratade om andningsfysiologi bland annat. Jag blev så glad för under den föreläsningen kunde jag konstatera att andningsfysiologi har jag bra koll på. Inget av det som läkaren pratade om var nytt för mig. Kändes så skönt. Så det känner jag spontant att jag vill skryta lite om, känns som en stor lättnad att veta att jag har bra koll. Konstigt vore annat med med tanke på att jag jobbar med lungmedicin.

Innan dagens träningspass så funderade jag på var olusten till att springa sitter i idag. Är det huvudet som är trött, är det kroppen eller är det både och? Enda sättet att få reda på det är att springa min runda. Men det skulle säkert bli jobbigt mentalt då jag känt mig så trött idag. Det är många i min närhet som ligger hemma sjuka i både covid och andra virus. Kanske inte samtidigt dock. Jag går och väntar på symtom men än så länge känner jag mig frisk. Förutom att jag är trött då men det är jag ju alltid så det är inget nytt. Ilafall, passet gick helt klart över förväntan sett till förutsättningarna. Jag sprang 20*30 sekunder med en minuts vila. Med uppvärmning och nedvarvning så kom jag sex kilometer. Det blev riktigt bra måste jag säga.

Annars idag så gick jag ut och kikade på mina vackra pioner. Eller nu ser de inte mycket ut för världen men jag vet hur fina det kommer bli. Mina pioner tar sig mer och mer men jag tycker allt att jag behöver klippa ner lite mer av det gamla. Nu är det inte lika kallt längre så nu tror jag att jag vågar. Såg även min vän och granne så jag gick ut och pratade med henne en stund. Det var länge sedan vi sågs men alltid lika trevligt. Framförallt så har vi alltid mycket att prata om. Mycket trevligt var det!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Om jag får skryta lite….

  1. Så skönt det måste ha känts att inse att du hade koll. Det måste så klart vara en trygghet att ha det med sig i bagaget.
    Så bra att löppasset kändes bra. Ibland är det nog inte helt lätt att veta vad som orsakar olusten eller var den sitter.
    Trevligt att prata bort en stund med en god granne och vän.

    1. Ja det känns så bra. Då vet jag att jag kan släppa den delen och fokusera på andra bitar istället. Nej det är verkligen inte lätt att veta vad som är vad.

Lämna ett svar