Min vardag - Pilates

Pilates med Rudolf med röda mulen

Idag har jag varit ”ny” på jobbet. Med det menar jag att jag har gått introduktion i samordningen. Har tänkt att det är väl inte så mycket där, mest svara i telefon. Oj hjälp vad fel man kan säger jag bara. Men det var roligt, tror det kommer passa mig att vara lite spindeln i nätet. Ska gå intro fyra pass till och sedan får vi se hur schemat kommer se ut. I januari gör jag min praktik på IVA så då kommer jag inte vara på lungan på en månad. Kommer kännas så konstigt men samtidigt så spännande att få se intensivvård i praktiken. Jag kommer lära mig massor!

Ikväll åkte jag till Mjölby, det var dags för terminens sista pilatesdag. På helt fel dag men jag vill väldigt gärna vara med på julfesten med jobbet på torsdag. Det kom en person men hon fick en pt-timme med fokus på det hon ville jobba med. Blev riktigt bra och jag passade på att köra några övningar som jag inte gör annars.

Efteråt satt jag och MIa och fikade en stund och pratade. Det var väldans trevligt faktiskt. Jag fick en fin julklapp: en presentbox med produkter från Rituals och ett ljus. Ska bli kul att testa. Vad har du gjort idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Pilates med Rudolf med röda mulen

 1. Kul att vara på en annan avdelning på ditt jobb. Mm ofta finns det saker som man inte ser annars. Men när man grottar ner sig i det. Så ser man hur mycket det är 🙂.
  Spännande med praktiken. Hoppas att det kommer gå bra.
  Ibland får man prioritera. Jag har med svårt när det blir fel dag. Känns konstigt. Men samtidigt. Är det som krävs. Så blir det så. Även om det är fel dag. Så känns det lika gött efteråt ändå 😊. Så
  Trevligt att fika & snacka skit. Vad snällt att ge dig en julklapp 🎁väldigt bra sådan åxå! 😃
  Jag har jobbat. Nu chillar lite. Snart städa badrummen. Blir en lugn kväll. Skönt.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Jag var på radion. Där hade vi bland annat brandövning. Annars så fick jag också månadens glossybox. Vad fint att du fick en present box från rituals. Själv har jag deras adventskalender. Så älskar deras produkter.

 3. Så roligt att göra något nytt på jobbet, och IVA låter ju spännande!
  Du ser så söt ut i din Rudolfmössa, så jag hoppas att du använder den ofta😄
  Förstår att du valde att göra Pilates en annan dag än den vanliga, för julfest vill man ju inte missa😄

Lämna ett svar