Personligt

Saker som gör mig nervös

  • Gå i mörker ensam. Jag skrämmer alltid upp mig själv men det sitter i från när jag var barn. Har alltid varit extremt mörkrädd. När jag var riktigt liten ville jag alltid ha en lampa tänd i mitt rum.
  • Tanken på att inte vara omtyckt för den jag är.
  • Sammanhang där jag inte känner mig trygg och där jag upplever att jag inte kan vara mig själv.
  • Spinner vidare på punkten ovan och skriver därför också människor. Vissa människor gör mig nervös, tror inte att det egentligen har så mycket med dom att göra utan mer hur jag ser på mig själv tillsammans med dessa personer.
  • Önskan att inte behöva göra fel. Kräver gärna det perfekta av mig själv men inte av någon annan. Det är verkligen totalt orimligt att tänka så om mig men jag gör det ändå.
  • Trots att jag dömt fotboll så länge så blir jag fortfarande nervös över att ge mig ut på plan. Särskilt efter matcher där det varit något särskilt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar