Min vardag - Pilates

Slump eller en bra dag?

Det är första december idag och bara december kvar på 2023. Det var ju nyss sommar och nu skriver vi snart ett nytt år. Känns lite galet att tänka på. Det snöar ute så jag behöver nog räkna med minst tio minuter extra i bilresa till praktiken. Jag gör mitt sista pass på kirurgen idag. Även den här gången fick jag ett fint omdöme från min handledare på slutbedömningen igår. Jag måste börja tänka snälla tankar om mig själv och min yrkesroll.

Nu har jag kommit igång med min nya rutin med pilatesträning igen. Även igår körde jag ett 20 minuters pass. Jag väljer nybörjarnivå för att inte känna mig alltför svag. Sen ska man aldrig underskatta grunderna som all pilatesträning bygger på. Iallafall, när jag klev upp ur sängen nu på morgonen hade jag inte alls lika ont som jag brukar ha när jag vaknar. Slump eller inte lär tiden visa men det vore ju underbart om pilates ger effekt så fort. Det vill jag tro på. Kanske skulle sträcka ut fem minuter på mattan nu. Ja det hinner jag. Klockan är inte så mycket än. Önskar dig en fantastisk dag så hörs vi ikväll igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Slump eller en bra dag?

  1. Klart din pilates gör verkan 🙂 Hittar man det man trivs med så är det bara att köra. Körde något pilatespass för väldigt många år sen, och egentligen minns jag inte så mycket av det 🙂

  2. Låter toppen med att sträcka ut kroppen. Måste börja med det igen jag med. Det var alldeles för länge sedan.
    Ha en bra dag.
    Carin

  3. Vad spännande att du är på kirurgen och praktiserar. Vad blir din inriktning? Det är alltid bra att tro på sig själv, det stärker en själv oerhört mycket. Omge sig med positiva tankar är svårt men det är skönt när man kommer in på det spåret. Vad skönt att du gör pilates. Jag har så trasig kropp så vet inte om jag kommer kunna göra det. Ska i alla fall börja meditera om jag finner någon bra som lär ut på nätet, för nybörjare. Mysigt när snön faller, då det är december. Kör försiktigt, bra att du planerar att åka lite tidigare. Önskar dig en magisk helg ♥

  4. Galet så fort detta året gått!
    Härligt att du hittat tillbaka till din pilatesrutin! Har du tips på ett par bra övningar att starta dagen men? Skulle vilja få in en rutin där jag stretchar ut kroppen lite direkt på morgonen.

Lämna ett svar