Söndagslistan

Söndagslistan vecka 13…..

….. På en måndag. Igår ville jag hellre lägga ut bilder från min och Rickards resa. Det var så skönt och välbehövligt att släppa allt med skolan under helgen och framförallt att få tid tillsammans. Vi har gått om varandra så mycket den senaste tiden. Tid tillsammans är viktigt! Vi är nu tillbaka i vardagen igen, jag har precis kommit hem från jobbet och plikten kallar. Det är dags att lägga tid på mina studier.

Tänk att någon tagit sig tid att bygga en sittande människa av snö. Jag kom direkt att tänka på olika filmer på temat med snömonster som kommer till liv. Snacka om livlig fantasi. Våren hade kommit betydligt längre på Gotland. Såg både snödroppar och blåsippor.

Känsla: Resfeber inför helgens resa till Gotland. Som vi båda längtade men det var lite nervöst där på fredagen när det snöade så mycket och vi visste att vi skulle ge oss ut på vägarna.
Väder: Det blev vinter igen…. La ut ett inlägg häromdagen med övningar fotade under sommaren. Kändes helt malplacerat bland mina vintriga bilder. Vädret på Gotland var dock helt fantastiskt. Där hade våren kommit betydligt längre än här.

Träning: Den här veckan har träningen blivit lite eftersatt. Två timmar pilates och så alla promenader i helgen får stå för veckans fysiska aktivitet.

Mina positiva från veckan:

 • Min pilatestimme i torsdags blev nog en av mina bästa klasser. Synd att den inte spelades in.
 • Helgen tillsammans med Rickard på Gotland. Vi behövde det på alla sätt och vis.
 • Allt vackert vi upptäckt på Gotland som vi tidigare missat.
 • Att vi hade så vackert väder. Det blåste rejält men solen sken.

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Söndagslistan vecka 13…..

 1. Tid tillsammans är ju så viktigt, och välbehövligt stundtals, att bara få koppla bort vardagen gör mycket. Längtar lite till påsken just därför. Resfeber är en rätt härlig känsla ändå – så kul att sticka till Gotland. Nu håller vi tummarna för ingen mer snö med

 2. Låter som en perfekt helg 😃. Det var ni värda tillsammans. Det är mycket viktigt att umgås tillsammans. Men jag kan säga att vi är rett dåliga på det. Å vi har inga barn 😆.

  Mm verkar som du har livlig fantasi 😄 *skämta* kram 🤗.
  Mm….det kom lite snö ❄️ & blev vinter. Men nu verkar våren vara på väg. Gött! 🌷☀️.
  Jaa, promenaderna på Gotland får du se som fysisk aktivitet. Det tycker jag 😊.
  Så fina bilder från Gotland 😃.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 3. härlig lista. Förstår att helgen på gotland var härlig. Så härliga bilder du tagit. Här är våren på väg då jag har sett ekorrar flera gånger på några dagar och brukar inte se dem på vintern.

  1. Det var första gången som vi var på Gotland när det inte är sommar. Ön är lika fantastiskt vacker på så här på vårvintern med. Vi hade tur med vädret och hade soliga och vackra dagar även om det blåste. Ville verkligen inte åka hem. Kände väldigt starkt att jag skulle vilja flytta till Gotland. Men jag funderar över om det vackra med ön blir vardag när man ser det jämt….

 4. Oh vilka härliga bilder! Det är verkligen så viktigt med egen tid tillsammans. Så det gjorde ni helt rätt i! Känner att jag och maken borde göra något gemensamt, vet dock inte vad. Just nu känns det som att livet går på rutin, om du förstår vad jag menar? 🙂

  Hoppas du får en fin tisdag!! 🙂

 5. Så fina bilder du bjuder på från vackra Gotland! Ja tid tillsammans är väldigt viktigt, och ni ser ut att ha haft en härlig resa. Skönt att snövädret inte ställde till det för er när ni skulle åka. Det måste ha varit riktigt angenämt att få uppleva våren för en helg med snödroppar och blåsippor. Så måste jag säga att den där snömannen såg lite creepy ut 😀

 6. Våren har kommit mycket längre här i göteborg. Fler blommor har kommit upp, men fortfarande lite småkyligt. Har aldrig varit på Gotland, men vill gärna åka dit Ska vara helt underbart.

 7. Mysigt att kunna åka iväg så där på tumanhand. Tror alla relationer mår bra av det men är ju inte alltid möjligt. Snöskulpturen påminner mig om när vi i högstadiet hade en snöskultpurtävling på temat ensamhet. Vår klass byggde en ensam människa, och i vann

Lämna ett svar