Söndagslistan

Söndagslistan vecka 3

Oj hjälp vilken vecka, jag är helt färdig. Det var tur att jag sa i från om att byta pass, från tisdag dag till imorgon kväll. Jag hade på känn att det skulle bli alldeles för intensivt. Imorgon kommer jag inte lämna mitt soffhörn, jag ska vila. Egentligen så vill jag åka på sista träningspasset med domarklubben men jag vet inte om jag har energi till det. Det känns inte så iallafall.

Känsla: Det har varit en tuff vecka med mycket att göra. För mycket jobb helt klart och för lite ledigt. Hoppas på en lugnare vecka som kommer nu. I teorin ska jag kanske lägga till för i veckan ska jag skriva regelprov och på söndag är det dags för årets fortbildning.

Väder: Vilka omslag i vädret, från tio minusgrader tidigare i veckan till två plusgrader. Snö som töar är inte alls lika vackert. Det blir så kompakt och grått på något sätt.

Mina positiva från veckan: Idag får jag gräva djupt bland hjärncellerna. Mitt huvud känns som ett rosa fluffigt moln. Vad har jag gjort för något?

 • Jag stötte på en av mina bloggläsare. Blev väldigt glad över att få höra att personen tycker att min blogg är bra.
 • Påbörjat min förnyelse av delegering för att få sätta PVK.
 • Bloggen fortsätter att växa. Blir så glad över det.

Bilder från veckan:

Veckans inlägg: Nu har jag återigen kommit på hur jag ska kunna länka veckans inlägg direkt utan att anstränga mig. Så här kommer mina senaste inlägg:

Ofokus: Jag fick rycka in och jobba extra en natt vilket gjorde att veckans plan vad gäller plugget gick om intet. Men igår fick jag till en stunds läsande i allafall.

Veckans träning: Jag sprang fem snabba kilometer och tidigare i veckan så sprang jag 25*30 sekunders intervaller.

Mest sedda: Jag och Rickard har tittat på Skärgårdsdoktorn igen. Tycker den serien är så bra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Söndagslistan vecka 3

 1. Det där med att jobba skift är jobbigt. Man är liksom i en dvala halva vakna tiden. Och du som pluggar på det – du förtjänar nog en lugn vecka nästa vecka. Vädret bidrar ju inte heller till några positiva upplevelser. Även här har temperaturen lekt jojo från -18,9 igår kväll till 0 grader idag. Men imorgon ska det bli fem plusgrader, nåt jag INTE kommer gnälla över;-)
  Jättekul att du har fått nya läsare och att du träffat en av dina bloggkompisar irl.
  Önskar dig en lugn måndag!

 2. Det där med för mycket jobb känns igen. Ett extrapass, sen är veckan förstörd 🙂 Nästa vecka blir lite lugnare i alla fall, hoppas jag. Blir man lite ledig så tar man gärna chansen till lite vila, samtidigt är det tråkigt att livet ska vara sådant.

 3. Visa veckor är fullspäckade. Å andra händer det inget på. Jo, kan man säga. Att vädret slog om från igår lördag -8 till idag söndag +2 😅. Nu blir det tråk väder. Grått & halt. Men det är som det är 🙂.
  Kul att du träffa på en blogg vän. Grattis att du snart har legg på att sätta PVK. Kul att bloggen växer 😀👍.
  Å Skärgårdsdoktorn är så bra.
  Tycker du gör rätt i att vila i morgon måndag 👍 Hoppas att du gör det åxå! 🤗

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar