Träning

Fake it til´ you make it…..

….. Eller något. Ikväll var det dags för sista träningstillfället med domarklubben inför att kurser och träningsmatcher börjar. Vi kommer träffas och träna mer framöver men hur det kommer se ut och när det ska ske är inte klart. Det satt långt inne att åka iväg på träning. Det kändes som att jag skulle somna ståendes där jag var. Men igång kom jag, vi började värma upp och sedan kördes cirkeln igång. 30 sekunder hårt jobb och samma tid vila. Alla övningar körs i fyra varv och dessa är:

  • sidledshopp
  • snabba fötter upp på en bänk
  • höga knän på tjockmattan
  • knäböj med upphopp.

Vi avslutade med att spela fotboll. Vi spelade tre mot tre i tre minuter och sedan bytte vi lag. Det var riktigt slitsamt men väldigt kul. Fråga mig inte var jag får min energi ifrån för det vet inte jag heller. Det var en väldigt rolig kväll och jag är glad att jag åkte. Särskilt på grund av endorfinerna som jag fick och att jag kände att de här tre passen med explosivitetsträning verkligen gjort skillnad vad gäller mitt flås.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Fake it til´ you make it…..

  1. Ja man undrar ibland vart ifrån dem där energin kommer, den som inte alls fanns innan som bara ploppar ut. Men man brukar vara rätt nöjd när man väl kommer igång. Så heja dig. Kul med cirkel träning

  2. Bra där!!! Det är alltid motigt att åka på träningar, men när man väl är där ,tränar, duschar och åker hem med aningen trötta och värkande muskler så känner man den härlig produktiv trötthet. Minns allt det där och saknar det.
    Förresten så var jag också målvakt när jag spelade fotboll på 1980- och 1990-talet:-)

    1. Med tanke på hur trött jag var innan jag åkte så hade jag aldrig fått till ett träningspass om jag varit hemma. Då hade kroppen fått vila. Bra det där att träna i grupp. Man får en annan energi.

Lämna ett svar