29 november 2023

Fem en fredag vecka 18: Just nu

Är jag så trött att jag inte ens har lust att äta mer av godiset som Rickard var så snäll och gick och köpte åt mig. Trött är bara förnamnet. Ikväll blir det läggdags tidigt. Redan klockan åtta så då kommer jag komma i säng före barnen, hehe.

Är det inte vackert med morgonljuset? Det tycker jag iallafall. Min natt förflöt snabbt förbi utan några större händelser. Nu är jag ledig till måndag kväll. Eller ledig och ledig, jag ska döma två fotbollsmatcher. Men annars inga planer.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad stör dig? Att jag är trött efter veckans arbetspass och vill så mycket men orkar ingenting.
 2. Vad är det som luktar gott? Hm, just nu ingenting. Kanske snasket som jag mumsat på.
 3. Vad behöver du tvätta? Ingenting just nu, för en gång skull så är tvättkorgen ganska tom.
 4. Hur länge har du varit vaken? Räknas det att jag varit vaken hela natten? Om det inte räknas så har jag varit vaken sen tolv. Eftersom jag inte ska tillbaka till jobbet och hade ett möte så har jag sovit alldeles för lite. Annars brukar jag sova tills jag vaknar själv. Även när jag går av.
 5. Vad är planen för idag? Vila. Men jag vill ta en promenad, jag vill plantera om mina blommor och så har Rickard köpt popcornkärnor till mig som jag ska plantera. Det blir inget av det. Det mest ansträngande jag ska göra innan läggdags är att fixa mat till barnen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

26 tankar på “Fem en fredag vecka 18: Just nu

 1. Hej din stackars tröttmössa! Hoppas du hinner vila något i helgen. Popcorn odlar min dotter, hon hade en fantastisk balkong i somras, och nu kan förstås inte jag heller låta bli. Men, jag har inte startat ännu, för vill inte förså inomhus utan tänker så direkt i krukor utomhus när frostrisken är över. Jag njuter nästan mer av grönska än av blommor på min uteplats, ängsblommor är mina favoriter. ha en fortsatt skön o avkopplande helg

  1. Ja, det hade ju varit smart att börja utomhus direkt. Kan man slänga direkt i rabatterna nåntro? Det är ju bara att testa faktiskt. Vad är det värsta som kan hända. 🙂

 2. Men så skönt med tidig kväll ibland. Vi var däremot riktiga nattugglor igår, plöjde några avsnitt av Bosch – så bra! Och så gillar jag skådisen också, både bra och snygg😉.
  Nu blev jag ju sugen smågodis… men jag håller på att vänja mig av med sånt just nu. Det går okej.

 3. Nattjobb sliter verkligen på en ( säger jag som jobbat mer än 20 år natt) men precis som du så brukar jag också sova till jag vaknar även när jag ”går av”, alltid tufft när man måste gå upp tidigare.
  Hoppas att du är lite piggare idag!
  Ha en fortsatt fin helg!

 4. det viktigaste är ju att barnen får mat. har du varit vaken hela natten är det ju inte konstigt om duär trött idag. hoppas att du kommer i säng tidigt och sover gott. hela natten

 5. Skoj att läsa dina svar, även om det inte är så roligt att vara trött, känner igen mig så i dina svar. Det är exakt samma för mig. Popcorn verkar roliga att så – något jag måste prova på jag med när jag kan. Ha en fin helg

 6. Du behöver helt klart vila! jag önskar dig en god natts sömn så att du vaknar i morgon med nya krafter.
  Trevlig helg!

 7. Helt klart, du är i behov av vila! Jag önskar dig en god natts sömn så att du vaknar i morgon med nya krafter!
  Trevlig helg

 8. Jag känner att ”jag” snart måste tvätta igen. Som elitpassagerare på båten så ingår fri tvätt och strykning av personalen, så det gäller ju att passa på 🙂

  Ha en fin start på helgen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: