Kanallöpet 2017

Ett avklarat träningspass

Är det inte lustigt att ju mer man äter desto snabbare blir man hungrig? Så funkar jag iallafall. Jag åt en stor portion med kålpudding, potatis, vitkålssallad och lite tillbehör för en timme sedan och jag vill redan ha mer att äta. Däremot så blir jag inte alls lika hungrig när jag äter mindre trots samma träningsmängd.
Iallafall så har jag sprungit fem kilometer så dagens träning är avklarad. Det var så segt och benen ville inte alls men jag kom igång efter någon kilometer. Det gäller att inte falla för frestelsen att sluta springa utan fortsätta.
Iallafall så har jag sprungit fem kilometer så dagens träning är avklarad. 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett avklarat träningspass

  1. Härligt 🙂 Jag är likadan, äter jag så vill jag ha mer men om jag slarvar och äter väldigt lite eller inget alls så blir jag inte hungrig. Jag har ock svårt för att äta efter träning

  2. Härligt! Det var ett tag sedan jag sprang nu. Jag har krupit tillbaka in i gymmet ett tag, men när det blir lite skönare väder ute så snörar jag nog på mig löparskorna igen. I år har jag ju inget speciellt lopp jag tränar till.
    Kram Helén

Lämna ett svar