Pilates

Även eliten tränar pilates

”– Jag får mycket bättre kroppskontroll och blir stabilare. Då är det mycket lättare att jobba på de tekniska detaljerna i vattnet också, säger hon och fortsätter:
– Då får man bättre balans och det är lättare att bygga på styrkan när man har bättre grund att jobba från.” Citat från artikeln
Det här klippet hade jag inte sett om brorsan inte taggat mig i det på Facebook. Jag blev så glad att se det. Jag funderar i stort sett varje dag på hur intresset för den här fantastiska träningsformen ska öka och såna här reportage gör mig riktigt glad. Jag tycker att det är ett stort steg åt rätt håll!
 
 

 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar