Hanna funderar

Att våga stå upp trots att det är obekvämt

Jag skrev om mod i mitt inlägg igår, att jag önskade att fler vågar vara modiga. Det fick några intressanta kommentarer som jag tänkte spåna vidare på. Någon skrev om att det är mod att ta vaccinet och på så sätt minska smittspridningen. Någon annan tyckte jag var korkad… Iallafall, när jag skrev om mod så handlade det om modet att våga stå upp för orättvisor. Det handlar om vilket samhälle vi vill ha.

  • Att stå upp när det görs skillnad på medicinsk status.
  • Att stå upp när andra vill hindra allas sidor att komma till tals. Under pandemin var det en väldigt enkelriktad debatt och ingen kritik fick förekomma
  • Att stå upp för de som fått sina liv förstörda genom att de tog vaccinet. Det är skrämmande tyst kring alla människor som gjorde allt rätt men ändå är helt övergivna. Av vården och av staten.

På det här temat har jag en rad tänkvärda inlägg. Först det HÄR och så det här: alla behöver en Karin och inte att glömma Anna Sparres inlägg som jag skamlöst snodde. (Men jag länkade såklart.)

Anna Sparre

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar