Min vardag

Dagens jetpackfråga

Det har varit en bra dag på jobbet idag. Jag var resurs och pysslade lite med det som behövdes. På eftermiddagen hade vi utbildning på en av våra apparater och track. Det är viktigt att repetera och dessa områden är något som vi går igenom varje år. Varje gång är det något nytt som jag tar till mig. Mycket nyttigt faktiskt. Planerna för kvällen är träning och plugg. Jag ska springa en runda på löpbandet, vad det blir får vi se. Jag anpassar efter hur kroppen känns. Har du haft en bra dag?

Lista fem saker du gör för skojs skull.

 • Åker pulka med barnen. Sorgligt nog så har snön töat bort i pulkabacken nu. Det går fort när det är plusgrader och blåst.
 • Pluggar. Även om det är slitsamt och jag ger mig själv ett gäng gråa hår så är det fortfarande något som jag själv vill. Det är viktigt att bredda kompetensen och ta till sig av ny kunskap.
 • Vandrar i skog och mark med Rickard. Förra året kunde vi inte vandra tillsammans eftersom jag hade en strulande fot och senare strulande höfter.
 • Dömer fotboll. Fast med fotbollen kommer det också en del krav. Jag måste hålla mig i form och jag måste lära mig regler. Men själva dömandet gör jag för att jag fortfarande tycker att det är roligt.
 • Bloggar. Det gör jag verkligen för mitt nöjes skull. Men jag gillar också att skriva och dela med mig så bloggen är perfekt för det. Har jag berättat att jag funderade på att bli författare när jag var barn? Älskade böckerna om Kitty Drew och skrev min egen lilla novell med ett fall som Kitty skulle lösa. Mördaren hette samma sak som AJ i Backstreet Boys.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Dagens jetpackfråga

 1. Jag läste oxå kitty-böckerna när jag var liten och jag skrev mängder av berättelser. Jag gillar oxå att vara ute i skogen och det blir mest med min kompis Annika.
  Idag har det varit hektiskt på jobbet, slutade sent, men har fått in ett litet träningspass iaf!

 2. Hahaha! Det märks alltid när en bloggare älskar att skriva och gör det bra. Du är en sådan bloggare.
  Man lär sig ju så länge man lever, och nya regler inom fotbollen är alltid bra att upptäcka. Nu tänker jag på mig själv som lagt märke till att bollen inte längre behöver ligga i ”tårtbiten” vid hörnflaggan och att offside inte är samma sak längre jämfört när jag var aktiv.

  Jo, här har det regnat och varit snorhalt, men blåsten och de riktiga regnskurarna fick vi redan igår. Troligen kommer nästa omgång imorgon i nollåttaland. Så jag spenderade större delen av dagen i Täby Centrum. varmt och skönt:-)

  1. Tack för komplimangen. Fotbollsreglerna ändrar sig på något sätt varje år. Offside, hands och målchansutvisning (det som tidigare var frilägesutvisning) ändras mest. Men så blir det en hel del förtydliganden också.

 3. Jag skriver också bloggen för skojs skull. För min egen skojs skull. Jag började blogga för 16 år sedan då jag väntade mitt första barn så att pappans släkt i Finland kunde följa vår väg till bebis och så hennes utveckling efter födsel. Nu vill inte tjejerna vara så omtalade alla dagar så nu blir det mer mig själv istället.

  Författare ville jag också bli 🙂 Skrev en novell och lämnade in till min svenska lärare i 7an och ville ha lite feedback. Han kom tillbaka med en gul post-it lapp där det stod; ”Den här har du hittat på internet”. Det sågade mig vid fotknölarna då jag hade en livlig fantasi och historien handlade om Hanson bröderna. Haha!

  Men vi får väl kanske inte ge upp våra författar-drömmar. Kanske kan vi skriva en bok när vi blir äldre 🙂 Det är fortfarande en dröm för mig!

  1. Nej mina barn vill heller inte vara med i bloggen. Jag gör något undantag då och då när det är något särskilt men generellt hålls de utanför. Fy vilken kommentar av läraren. Snacka om att döda lusten till att skriva totalt. Ja, det kanske blir en bok för oss. Vi får se. 😀

 4. Det lät som en bra och lärorik dag!
  Viktigt att få in saker som vi gör för skojs skull också. Den där balansen liksom 😀

Lämna ett svar