Gotland 2024 - Min vardag

Fem en fredag vecka 25: Midsommardags

Min midsommaroutfit går i vitt och rosa och utan smink. Kändes rätt så ovärt eftersom jag skulle i plurret med barnen. Bjuder också på tomma rutschkanor innan allt folket kom. Favoriterna ser du i bild. Ida ville hemskt gärna tävla och om hon förlorade ett race så skulle hon absolut ha revansch.

Förra veckan hoppade jag över fem en fredag men den här veckan vill jag vara med. Elisas frågor handlar som sig bör om midsommar.

 1. Hur spenderar du midsommar i år? Jag och Rickard startade dagen med en löprunda. Först tillsammans och sedan stack han iväg i sitt tempo. Vi har varit på Kneippbyn och åkt rutschkanor i timmar. Det blev ett rejält träningspass att gå uppför backarna och trapporna till starten på rutschkanorna.
 2. Vad gör du helst på midsommarafton? Jag har inga särskilda krav att göra något särskilt egentligen. Jag vill bara vara med familjen.
 3. Har du någon midsommartradition? Om jag inte missminner mig så är det tredje året på rad som vi är på Gotland. Får se om det blir vår nya tradition. Det tråkiga är dock att i år ville inte Samuel följ med. Fullt rimligt eftersom han är vuxen men det kändes i mammahjärtat må du tro.
 4. Kommer du dansa runt en midsommarstång? Nopp, har inte dansat runt midsommarstång på år.
 5. Befinner du dig mitt i sommaren eller har den bara börjat? Hm, sätt till vädret har sommaren bara börjat. Å andra sidan så var det sommarväder i maj.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

17 Comments on “Fem en fredag vecka 25: Midsommardags

 1. Visst är det familjen man vill vara med på midsommar! Vi lockade upp en son med flickvän till stugan i alla fall!
  Gotland på midsommar låter härligt!
  Ha det fortsatt gott!

  1. Ja, helt klart! Det är riktigt härligt att vara på Gotland över midsommarhelgen. Även när det som den här gången regnade hela midsommardagen.

 2. Ah du är redan där, på Gotland! Jag åker på kryssning dit nu på tisdag men är ju inte på land mer än över dagen. Dottern börjar semestern och ville röra på sig lite o mamma ställer förstås upp. Jo, visst är det konstigt när barnen blir stora och har egna planer men det får man acceptera. Men, än så länge har de barn som vill följa med! God fortsättning på semestern

 3. Tack för svar på kommentaren…blev bara orolig om det inte funkade att kommentera….
  Ni verkar vara ena riktiga ”hurtbullar”, bra jobbat! Å visst är midsommar med familjen allra allra bäst….

  Ha en fortsatt fin helg!

 4. Beundransvärt att starta med en löprunda – förmodligen hade du löparskorna på dig innan jag ens hade vaknat … Visst är det en omställning att inse att ens barn en dag är självständiga individer, med egna preferenser … men det är klart att det är så det ska vara. Hoppas vattnet i poolerna inte var iskallt!

  1. Hehe det var iskallt men efter ett tag vande man sig. 😀 Det var härligt att starta dagen med en löprunda. Tänkte göra det idag med men fick en släng av latmask. Men något ska jag träna idag. Får bara bli senare.

 5. det räcker fullkomligt att vara med familjen eller delar därav på midsommar. en behöver inte göra något särskilt alls. det blir väl en fin tradition att åka till Gotland över midsommar. dansade evt runt midsommarstången när barnen var riktigt små. fint midsommarväder blev det ju och det var kul

 6. Himla snygg midsommaroutfit. Snyggt med eller utan smink;-)
  Håller med dig att sommaren har precis börjat. Hoppas att den har kommit för att stanna den här gången – sommaren alltså.
  Jag bara huttrar när jag ser de folktomma rutschkanorna och gissar att temperaturen kanske är 18 grader i vattnet – hahaha! Men ni knatade er ju varma till starten på banorna – hahaha! Ha en fortsatt fin midsommar!

  1. Hoppas också på att sommaren stannar länge nu. Ja, 18 grader var nog rätt rimligt att det var. Det var inga uppvärmda pooler direkt men man vande sig snabbt.

Lämna ett svar