Gotland 2024 - Träning

Morgonlöpning

Godmorgon!

Traditionsenligt så brukar jag och Rickard försöka få till iallafall en löprunda längs med havet och kärleksstigen. Vi började med att jogga tillsammans men efter dryga två kilometer sprang Rickard iväg i sitt tempo och jag fortsatte i min lufs. Fick lite ont i en häl men det var ju perfekt för då kunde jag stanna med gott samvete och fota lite under vägen. Man får inte vara dum. 😛

När det var dryga kilometern kvar så var det som att springa in i en vägg. Mina ben blev så tunga och tröga så jag gick några meter här och där. Totalt blev det en runda på sju kilometer så jag är jättenöjd!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Morgonlöpning

Lämna ett svar