Min vardag - Pilates

Inställd kurs och samtal med vårdcentralen

Godmorgon! Solen letar sig fram och det verkar bli en fin dag. Jag ska sätta mig med mina studier en stund innan det är dags att åka till praktiken. Det var en intensiv dag igår med mycket att göra.

Igår fick vi ett sent avhopp på min pilateskurs så jag och M kom fram till att vi ställer in kursen helt den här terminen. Så trist men tänker att det kanske bara varit en tidsfråga. Jag har kämpat i så många år med att öka intressset för pilates. Här där jag bor har jag försökt med både Gymmix, gymmet som finns här och egna pilatesklasser. Men det finns helt enkelt inget intresse. Mycket tråkigt. Kommer min egen pilatesträning att rinna ut helt i sanden nu när jag inte ens har Mjölby att åka till den här terminen?

Hyser du agg mot någon eller något? Om vad?

Just idag är det helt klart vårdcentraler och av den anledningen att det alltid är så svårt att få tid. Ringde vårdcentralen idag men jag får inte komma nu. Först måste det uteslutas om mina onda höfter beror på något muskulärt. Hade ju varit bra smidigt om det hade funnits en fysioterapeut på vårdcentralen. Så nu måste jag ringa ett annat ställe först och sedan återkomma. Suck alltså, det ska inte vara smidigt inte…

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Inställd kurs och samtal med vårdcentralen

Lämna ett svar