Min vardag

Fem en fredag vecka 36: Randomiserat

För ett tag sedan fick jag två tomatplantor av en kollega. Jag plockade dom första idag. Ser fram mot att sätta tänderna i dom. Egenodlat är alltid så mycket godare. Idag är det iallafall fredag och jag är ledig. Dagens planer är att träna, gå igenom terminens första föreläsningar och fördjupa mig lite i dom. Det kommer därmed bli mycket skrivande idag. Så jag ska lämna mitt soffhörn och istället sätta mig i köket. Men först Elisas fem fredagsfrågor.

 1. Vad dagdrömmer du om? Massor! Att vara klar med skolan. Att stå på en stor scen och sjunga. Att jobba på IVA. Att ha min alldeles egna pilatesstudio. Att bloggen får fler läsare.
 2. Har du något smeknamn? Nopp, har inget smeknamn.
 3. Om du kunde byta plats med någon under en vecka, vem skulle det vara? Någon rik och berömd person. Nej men skämt åsido. Skulle vilja veta hur det är att ha sin egna pilatesstudio och få jobba med det. Jag tror nämligen inte att det kommer bli en pilatesstudioägare av mig, jag vill ju jobba på sjukhuset. Men om jag fick välja så helst både och.
 4. Tror du på spöken? Ja, har sett alldeles för mycket för att inte göra det.
 5. Vilken fråga ställer folk till dig som du ogillar? När folk kommenterar min mage och tror att jag är gravid. Brukar svara att ”nej, jag är bara tjock”.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

21 Comments on “Fem en fredag vecka 36: Randomiserat

 1. Ljuvligt med egenodlade tomater! Härligt att ha drömmar, och såklart kommer du att jobba på IVA! Och varför inte en egen pilatesstudio? Lycka till!

 2. Alltså – ursäkta. Du har ju knappt en mage… hur f*n kan folk tro att du är gravid. Suck, säger jag bara. Okänsligt och inte trevligt av människor att säga nåt sånt – tycker jag så. Och jag är då INTE finkänslig direkt…
  Det där med pilates kanske du kan utöva ”vid sidan om” ditt planerade IVA-jobb. Jag menar på ett sjukhus kanske i samarbete med en fysioterapeut. Typ som eftervård efter ett ingrepp. Bara en idé…

 3. Det svaret har jag kört med också… Blir lika jobbigt varenda gång för den som frågar. Är iskall då jag svarar också. Nu är jag för gammal för att någon ska tro det, men kanske någon gång.

 4. Till sista frågan: Väldigt ofint när folk frågar rakt ut om magen, om man är gravid, eller när bebis kommer. Ingen vet bakgrunden.
  Trevlig lördag och intressant att läsa dina svar!

  1. Nej man har ju ingen aning. Jag har ju mina tre barn men det är inte särskilt kul att få den frågan om man verkligen längtar efter barn och kämpat i många år.

 5. Du har många drömmar, jag hoppas innerligt att några blir verklighet, om kanske inte alla. Eller så betar du av drömmarna en i taget! Hoppas du får en mysig helg

 6. usch ja, för folk som har synpunkter på ens mage. en kvinna tryckte mig till och med på magen och frågade om jag var gravid. det var jag visserligen, men det var hon den sista som hade något med att göra. jag tror också på någon sorts närvaro som vi inte ser. det låter lite jobbigt med både pilatesstudio och jobb på IVA

  1. Minns när jag var gravid med tredje barnet. Då kom dåvarande chefen och la ena armen om mig och den andra handen på magen. Det var verkligen över alla gränser…

 7. Ah, folk som kommenterar utseende överlag ska bara låta bli. Det är inte bra! Speciellt graviditeter kan bli så jättefel och speciellt om någon har svårt att bli gravid då blir det ju ännu jobbigare. Folk ska faktiskt bara lära sig att vara tysta tycker jag 😉 Ha en fin dag!

Lämna ett svar