Söndagslistan

Söndagslistan vecka 16

Godmorgon!

Tänkte komma upp tidigt för att plugga men jag failade om man säger så. Jag ska skriva färdigt min söndagslista och sedan ta tag i mina studier. Just nu och just idag känner jag mig chill med tentan. Vi får se om jag får äta upp mina ord. Skrev för ett tag sedan att jag är nöjd med ett godkänt men med tanke på att jag lyckats prestera på VG-nivå i allt annat känner jag just nu och just idag att jag ändå vill gå för ett VG. Jag har ett gäng basgruppsfrågor att svara på men det tänker jag inte fokusera på idag. Idag blir fortsatt fokus på andning och cirkulation.

Känsla: En bra vecka då jag känt mig väldigt glad.

Väder: Alltså den här veckan har vädret varit helt fantastiskt. Hela jag lever upp. Lite solbränna har jag fått med så nu är jag inte riktigt lika vinterblek längre.

Träning:

 • Måndag: Dömde en pojkar15-match.
 • Tisdag: Min bror behövde hjälp med en match så då dömde jag en damer division fyra-match.
 • Onsdag: Vila
 • Torsdag: Pilates i Mjölby
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Dömde herrar division 6.
 • Söndag: Inget i skrivande stund men ikväll har jag en match som ska dömas. Funderar på att cykla till matchen men det lovas regn ikväll så får se hur det blir med den saken.

Dagens wordpressfråga:

Hur använder du sociala medier?

Jag använder Facebook, instagram och så har jag min blogg. Jag har även ett konto på snapchat men använder det sällan. Jag har inte fallit för trenden med Tiktok än då jag tycker att det räcker med de tre kanaler jag har. På facebook har jag dels min privata profil och sedan Hannas Pilates. Där delas mest inläggen från bloggen men ibland även annat. Hannafialotta på instagram är min träningssida där jag enbart lägger ut mina träningspass: löpning och pilates.

Det tråkigaste med FB är dock att det mest kommer upp olika förslag på personer att följa och reklam. Jag vill se vad mina vänner gör. Inte allt annat.

Mina positiva från veckan:

 • Har fått döma en massa fotboll.
 • Jag har varit skapligt effektiv med mina studier.
 • Kul att se en match som Rickard dömde som assisterande domare.
 • Grillkvällen igår var ju väldigt trevlig måste jag säga.

Bilder från veckan:

Veckans mest sedda: Jag och Rickard har tittat på den svenska serien ”Morden i Sandhamn”. Vi såg sista avsnittet igår och tänker inte säga mer men vilken cliffhanger. Hoppas på att det inte dröjer lång tid innan nästa säsong kommer ut.

Veckans låt:

https://open.spotify.com/track/3eClq9oJiACXJZuCsErmWr?si=6f0280bc67e04de9

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Söndagslistan vecka 16

 1. Jag håller helt klart med dig gällande sociala medier. Jag kör precis som du. Fast lite snapchat för att snabbt ha statuskoll på barnen 🙂
  Och när det gäller Facebook så är jag så trött på att klicka reklam. Sen får man upp flera dagar gamla inlägg från vänner.

  Hoppas du fick till lite studier också under dagen 🙂

  1. Facebook är verkligen tråkigt av den anledningen. Men det är så ojämt med. Vissa dagar får jag upp vännernas statusar och andra dagar bara reklam. Undrar vad som styr.

 2. Ja, vilket skönt väder! Så skönt ute i helgen,
  (Jag har inte haft Facebook så länge, är inte heller så aktiv. Men vad jag förstår så slipper man en hel del om man, när man ska läsa, går in på ”strecken uppe till höger” och sedan Flöden och väljer där Vänner. Men det blir ju fortfarande reklam förstås…. Trist för det tar sådan tid…)

 3. Så härligt med en toppenvecka.
  Hoppas du slipper döma matchen i regn.
  Ha en bra söndag.
  Carin

Lämna ett svar