Min vardag - Pilates

Torsdagsstatus

Kort sagt: jag är fruktansvärt trött så jag tänkte faktiskt bara kika in lite snabbt och sedan är det läggdags. Behöver verkligen sova och så hoppas att jag vaknar pigg imorgon. Avslutar kvällens inlägg med en liten lista från dagen.

 • Det har snöat idag. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är okej eller inte.
 • Fått nerplitat några rader i min omvårdnadsuppgift. Det blir lite här och där och det är gott nog. Två månader kvar till inlämning. Jag hinner!
 • Repeterat kunskap från förra terminen.
 • Haft torsdagspilates. Idag använde vi blocket. Fokus var ”fötterna, parallella och höftbrett isär” och så aktiva insida lår. Till vår hjälp använde vi blocket. När det används kan man inte fuska.
 • Konstaterat att bilder ljuger, de säger ingenting om hur en människa mår på insidan. Som bilderna ovan. Jag ser ju riktigt pigg ut. Nu låter det som att jag mår riktigt dåligt, det menar jag verkligen inte utan jag är bara trött.
 • Känt mig besviken över hur vi människor ibland behandlar varandra. Hur vi går bakom ryggen, ger varandra cred och sedan ändå snackar skit. Det är okej att inte tycka om alla men visa respekt för varandra är viktigt.
 • Fick äta upp att jag skrev igår att jag slutat vakna tidigt efter nattpass. Men idag gjorde det inget för jag ska inte tillbaka till jobbet i natt och jag ville inte gå direkt från sängen till att äta mat och sedan vidare på pilates.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Torsdagsstatus

 1. Snö som slaskar bort är inget kul, snö som stannar kvar får 10+. Bra jobbat att orka träna trots att du var trött, själv fastnar jag alltid på soffan

  1. Jag hade nog inte gjort det om det inte var för att mina kursdeltagare väntade på mig. Fördelen med att leda en pilateskurs, det går inte att strunta i det för någon annan väntar på mig.

 2. Jag är riktigt trött på snön nu så enligt mig får den gärna försvinna och inte komma tillbaka förens nästa vinter. Så bra att det finns saker man kan använda i pilates så man inte kan fuska. Ibland häpnar man hur folk kan bete sig mot varandra.

 3. Alltid skönt med träning. Var hos ptn igår igen. Två dagar i rad känns, men dom har kört helt olika pass. Ingen träning idag, men funderar på att åka ner och SPAa idag istället. Basta, bada och bara slappa lite.

 4. Det snöade imorse hos oss med men nu är backen bar, hoppas snart på lite värme och sol! Känner igen det där med att bilder ljuger. Även verkligheten tycker jag, man kan sätta på en fasad liksom. Jag fick höra senast för någon dag sedan över telefon att ”jag strålar” fast jag känner att jag gör allt annat än just strålar. Svårt att se utifrån hur insidan mår.
  Känner mig också ledsen över hur folk behandlar varandra, det är fruktansvärt.

  1. Ja det här med att sätta på en fasad. Det är så lätt att dölja sitt dåliga mående. Ibland vill man heller inte att alla ska se hur hemskt saker och ting känns.

 5. Jag håller så med dig om snön. Det är mest blask här nu, skulle komma mer i natt eller i morgon. Smart att använda sig av blocket så! Det måste jag testa att göra för att inte fuska.

 6. Här har det snöat hela dagen så jag är trött på all snö. Härligt att det finns sådant som blocket att använda i pilates så man inte kan fuska. Ja ibland fattar man inte hur folk kan bete sig mot andra människor.

  1. Nej och det jag inte förstår är hur man kan vara så snäll och trevlig öga mot öga men sedan snacka skit om hur dålig personen är. Och det värsta är att vuxna kvinnor beter sig på det sättet. Kanske män också men i mitt fall är det kvinnor. Alltid dessa kvinnor som ska vräka ur sig en massa dynga.

Lämna ett svar