Kanallöpet 2017

Ett hemskt jobbigt intervallpass

Jag sprang mina intervaller på löpbandet idag men hur rolig bild till blogg och instagram blir det? Nä precis, inte alls så jag tog en solig selfie istället. Dagens pass var hemskt jobbigt. 4*8 minuter i 4:50tempo och två minuter gåvila mellan varje. Vilan räknas från jag trycker ner bandet och när det gått 1,50 så trycker jag upp bandet i fart igen. Från 5min/km till 12,3min/km tar det 10 sekunder att komma upp i rätt fart. Så egentligen blir vilan lite kortare. Sorry utsvävningen, mest en note-to-self.
Jag ska vara ärlig och säga att långintervall verkligen inte är min grej, Jag tycker det är hemskt jobbigt och hela kroppen skriker ”NEEEJJJ”. Men känslan efteråt är bäst och jag vet hur mycket det ger mig både inför halvmaran och även kondition till mina matcher,. Det är bara en gång i veckan så det kan jag stå ut med, hehe. Kanske att det blev lite extra tungt idag för jag laddade upp med att rensa rabatter tillsammans med Ida. Tänker då på att luften är full med pollen. Det känns lite i näsan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett hemskt jobbigt intervallpass

  1. Shit vad du är grym!! Så sjukt jobbigt med intervaller när man gör dom, men den där känslan efteråt är ju nästa magisk =))

    1. Tack! Jag älskar att springa intervaller just för att plågan blir kort. Generellt iallafall. Inte det här passet, haha. 🙂

Lämna ett svar