Pilates

#Pilatesismytherapy

Jag hade inte tänkt åka på pilates ikväll. Jag var så trött att jag grät en skvätt på eftermiddagen. Men så fick jag i mig lite mat och tänkte att jag alltid har mått bra av träning. Så jag åkte iväg ändå och vilken energikick jag fick, en timme tog slut snabbare än jag hann blinka och jag mådde så bra.
Just vad gäller träning kanske jag skulle ”köra över” min trötthet och göra något ändå. Då tänker jag på mina favoritpass i löpning och styrka/pilates. Det är värt att testa för jag vet hur bra träning får mig att må.
Det påminner mig om 2015 när jag hade min höftskada. Jag märkte först när jag kunde börja springa igen, hur mycket jag faktiskt saknat löpningeb och hur viktig den är för mig. Jag har inte sprungit så många pass i år så det är kanske samma sak nu. Fram för mer kravlösa löparpass då jag springer det jag är sugen på.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “#Pilatesismytherapy

  1. Så skönt att träningspasset fick dig på bättre humör!! Jag försöker också ta mig till gymmet när jag känner att allt inte är på topp. Träning gör verkligen så mycket för en!

Lämna ett svar