Fotboll

Kristi Himmelfärdsdagen

 
Alltså hur vackert! (emoji med hjärtögon, något för blogg.se att att uppdatera datorsidan med.)
I förmiddags var jag och hälsade på min pappa. Vi hade ett par härliga timmar. Prat, skratt och så gick vi ut på en vacker promenad tillsammans. Vi gick runt mina gamla hoods som jag så väl känner igen fast jag inte varit på dessa ställen på väldigt länge. Skogsdungarna som jag lekte så mycket i och där jag känner varenda sten. Jag vet inte om jag verkligen uppskattat den här tiden på året förut. Alltså på riktigt. Det är som att jag kan se igen, att jag tidigare varit blind för det vackra. Det kanske låter konstigt men det är så jag känner. Underbart är det!
Jag hade match idag. En riktigt tuff drabbning i herrar division fem. För att komma så väl förberedd som möjligt så gjorde jag vätskeersättning som jag tänkte ta i halvtid och efter matchen. Den smakade dock vidrigt och så kom jag på att jag skulle kolla receptet igen. Då visade det sig att jag hade tagit 6 matskedar socker istället för 6 teskedar. Citron i gjorde det hela ännu värre. En kombination av för mycket socker, salt och surt. *Ryser* Det påminde om glukosbelastningen som jag gjorde när jag var gravid med Ida. Du som gjort glukosbelastning vet vad jag menar…. Jag gjorde ny hos pappa och det var perfekt för återhämtningen, Jag kommer fortsätta med det nu när det är så varmt. Matchen då? Ja, det var en sån där match som jag har ibland. Det var länge sedan nu. Blåser jag är det fel, blåser jag inte så är det också fel. Men det är nyttigt med sådana drabbningar också. Som helhet är jag nöjd även om det finns situationer där jag skulle agerat annorlunda.
Efter matchen mötte jag upp Sofia för att agera chaufför när hon skulle storhandla. En halvtimme pilates blev det också utomhus. Hur härligt var inte det! Jag älskar att träna pilates efter matcher. Att få sträcka ut kroppen känns underbart. Ännu härligare var det att träna utomhus i värmen.
Två glada tjejer efter ett härligt pass. Jag satsade på flow och rörelse och inte så mycket korrigering. Det måste inte alltid vara perfekt utan ibland är det skönt att bara röra sig.
Kramkalas♥♥♥

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kristi Himmelfärdsdagen

  1. Lät som en trevlig dag 🙂 kan tänka mig att vätskeersättningen inte blev så god haha . Har gjort liknande fel när jag bakat

Lämna ett svar