Pilates

Pilates och lunchdejt

Idag åkte jag till Åtvidaberg för att träffa en av kvinnorna som tränade pilates med mig på Hälsofabriken. Vi började med att träna en timme pilates på hennes altan. Det blev en ordentlig genomkörare för hela kroppen och jag njöt av att kunna träna utomhus.
Efter passet blev jag bjuden på kycklingsallad och våffla gjord på bland annat majsmjöl, pumpa och philadelphiaost. Det var så gott. Vi hade en riktigt härlig lunch tillsammans.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates och lunchdejt

Lämna ett svar