29 november 2023

Bloggtankar så här på lördagen

Jag har fyra sidor med utkast till bloggen, inte hela utkast men rubriker och några rader här och där. Mycket har jag redan skrivit om och sedan inte raderat medan annat har jag inte skrivit om alls. En del har jag också sparat på bloggen för att det är en bra plats att lagra information. Mycket rör såklart pandemin och är ren fakta, kanske inte så kul att dela här. Jag funderar iallafall en hel del över hur mycket jag ska dela av det och hur mycket jag ska spara enbart för egen del. Det börjar närma sig nytt år med så jag planerar för lite årssammanfattningar. Tex pilates, träning och så mina lärdomar från året som gått

Typ såna här tankar kan komma över mig. Idag kommer jag inte skriva mer om det än dela den här  bilden som jag la ut på min story på instagram. 

Jag funderar även aktivt på att flytta min blogg. Alla nya reklambanners har förstört känslan av bloggen, särskilt de som är av popupkaraktär. Jag vill inte ha en blogg som är översvämmad av reklam som jag inte valt själv och som jag inte till hundra procent alltid kan stå för. Jag funderar över om jag ska flytta bloggen till egen domän eller om jag ska starta en helt ny blogg på egen domän. Men starta upp helt nytt blir lite som att börja om, jag har ändå mina lilla trogna läsarskara här. Jag får helt enkelt fundera några varv till.
Tänkte avsluta mitt inlägg med att länka till de bloggar som valde att vara med i länkregnet igår i social media support and share group.
Madeleine har fyndat muminmugg.
Amanda skriver en bokrecension
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Bloggtankar så här på lördagen

  1. Nej man kan tyvärr inte välja. Förr så kunde man betala för att slippa reklamen men de har tagit bort detför något år sedan. Men så illa som det är nu har det inte varit tidigare.

 1. Hej Hanna,
  Tusen tack för dina kommentarer hos mig. Så där gör jag också. Skriver en massa blogginlägg. Vissa med väldigt starka åsikter som jag måste fundera lite över innan jag publicerar med tanke på hur samhället ser ut nu med folk som vill begränsa ens yttrandefrihet etc. Andra inlägg där jag skrivit av mig kan senare kännas för personliga för att publicera och så gör jag det aldrig.
  Ang. reklambanners, går de inte bara att ta bort dem i inställningarna? På samma ställe där du valde att ha dem?
  Varm kram och ha en fin söndag!
  Anneli

  1. Nej de går inte att ta bort. Det är min portal som lägger in banners på alla bloggar som ligger på portalen. Förut kunde man köpa PRO-medlemsskap och då slippa reklamen. Den möjligheten har de tagit bort.

 2. Godmorgon. Mycket tankar som snurrar märker jag. Har också haft en del tankar på bloggen, men stannar nog där jag är ett tag till. För man har ju trots allt byggt upp sitt lilla varumärke.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: