Söndagslistan

Söndagslistan vecka 52

Innan jag börjar på 2022 års sista söndagslista så vill jag börja med att tacka dig som kikar in här hos mig och läser. Det är ett gäng som kikar in här och aldrig lämnar några spår men duska veta att jag uppskattar att du är här inne och läser. Jag uppskattar också alla kommentarer och att du tar dig tiden att skriva några rader. Hoppas att du vill hänga här med mig även 2023.

Det är alltså första januari idag och ett nytt år. Det kommer ta ett tag innan jag lärt mig skriva 2023. Mitt sista jobbpass 2022 var en stressig historia med mycket att göra och många telefonsamtal. Det var betydligt lugnare idag. Rickard är iväg och hjälper sin mamma att flytta så jag tog tåget hem. Fick då in trettio minuters promenad vilket var välbehövligt. Kollade min stegräknare på telefonen och i december är det faktiskt bedrövligt dåligt. Det var ingen bra månad för min stackars kroppastolle. Mer om det ett annat inlägg. Kanske redan imorgon.

Det här inlägget har tagit evigheter att skriva för jag har samtidigt kommenterat bloggar. Det är inte riktigt min grej att göra en sak i taget…..

Känsla: Full av tillförsikt inför ett nytt års början.

Väder: Det har varit riktigt bedrövligt väder. Grått och nästan lika varmt som på midsommarafton.

Träning: Den här veckan har jag varit tvungen att fokusera på att sätta igång kroppen lite lugnt. Så jag har kombinerat jogging och gång. Men snart är jag igång igen.

Dagens tips: Benjamin Ingrossos konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna. Den är gratis att kika på men du behöver logga in. Gick på ett kick, behövde bara ange mailadress, hitta på ett lösenord och skriva namn, adress och årtal. Helt klart värt tiden. Benjamin sjunger fantastiskt bra och dessutom hans egna låtar. Men jag varnar dig, du kan behöva ett snytetyg. Jag blev nästan rörd till tårar. Nog babblat, HÄR kan du se konserten.

Veckans mest lästa inlägg:

En oroande grundlagsändring

Förväntningar

Söndagslistan vecka 51

En konstig känsla

Materiell lycka

Födelsedagsmåndag

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 52

  1. Kul att du tittade in på min blogg så jag hittade din. Jag skriver inte mycket om träning men älskar pilates och yoga, mina favoritträningsformer förutom ridning.

  2. Klokt att mjukstarta kroppen och inte gå ut alltför hårt. Själv är jag nöjd med att jag verkligen är igång med mina långpromenader med Miss T. Gratismotion när den är som bäst helt enkelt 😀

    God fortsättning!

Lämna ett svar