Det här härliga vädret mötte mig och Rickard förut när vi satt i bilen på vägen hem. Imorse tog jag tåget till jobbet. Höll på att bli lurad då nästa tåg var försenat. Men min trötta hjärna fick det till att det tåg jag skulle åka med var försenat en halvtimme. Precis när jag tänkte gå och hem och ta nästa pendel istället så kom tåget. Ibland har man otur när man tänker….

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Är du lättlurad? Ibland, det beror på vad det handlar om. Min bror la ut på sina sociala medier idag att han blivit medlem i ett parti som jag vet att han aldrig någonsin skulle rösta på. Det var kul.
 2. Att lura, eller bli lurad? Jag vill faktiskt luras idag, jag har ett perfekt aprilskämt men jag tror inte det kommer uppskattas så jag avstår.
 3. Vad ser du fram emot med april? Få komma igång med fotbollen igen på allvar. Döma seriematcher och få njuta av rolig fotboll. Jag ska även gå en distriktsinstruktörsutbildning. Tidigare har jag varit instruktör ”med dispens”. Sen ser jag såklart fram mot det som jag och Rickard ska göra i helgen.
 4. Odlar du till sommaren? Nopp, tänker varje år att jag ska men det blir inte av.
 5. Är du beredd på aprilväder? Yes, första april har redan bjudit på busväder, hagel, sol och blåst. Som det brukar vara då med andra ord….

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

21 kommentarer

 1. […] Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Gerd, Hanna, Violen, Tant Augusta, Klimakteriehäxan, Robert, Evelina, […]

 2. avatar
  säger:

  När jag läser att du ser fram emot att få döma fotboll igen minns jag min ”fotbollskarriär” på 1980- och 1990-talet. Serierna startade även då i april. Och så jag såg fram emot premiärmatchen. Som spelare (målvakt) inte som domare.
  Å visst har vi haft aprilväder hela sista veckan i mars.

  1. avatar

   Låter som härliga minnen. Jag kommer döma fotboll så länge jag klarar löptestet och kroppen håller. 🙂

 3. avatar
  Kina Hellquist säger:

  Nu får vi bara gå och vänta på ”Maj, maj måne, jag kan lura dig till Skåne”! Och DÅ har nog våren dykt upp. Trevlig vecka!

  1. avatar

   Yepp, snart så! Men i mitt huvud har jag inte fattat att det bara är en månad kvar till maj….

 4. avatar
  Paula Merio säger:

  Oh fotboll, då är det vår på riktigt oavsett om det snöar för fullt på planen, lycka till med utbildningen

  1. avatar

   TACK!

 5. avatar

  Det var ett vågat skämt din bror la ut. Det är som du skriver, vissa skämt får man ha för sig själv, eller med dom närmaste, ute på sociala medier gäller det att det inte blir fel…
  Ha en fin ehlg

  1. avatar

   Ja men kul! 😀

 6. avatar

  Kul skämt av brorsan 🙂

  1. avatar

   Ja eller hur! 😛

 7. avatar

  Är nog alltid roligare att luras än att bli lurad. Det har florerat några skämt på Facebook idag. Bor man i norr är man alltid beredd på aprilväder, vi kommer inte att byta till sommardäck än.
  Vad ska ni göra för roligt i helgen?

  1. avatar

   Hehe, ja. Har en kollega som alltid luras så jag litar inte alltid på henne. 🙂

 8. avatar

  Verkligen aprilväder idag, men vi går mot varmare tider hoppas jag!
  Nja, att luras eller bli lurad är inget för mej….
  Ha en fin helg!

  1. avatar

   Vi är olika. Lur till viss del tycker jag är kul.

 9. avatar

  Oj vilket väder, så illa har det inte varit här, men det är väl bara en tidsfråga 😉 Vi har haft några snöstänk men det har varit soligt mestadels. Hoppas du slipper mer sånt väder! Ha en fin helg!

  1. avatar

   Vädret vart sämre med regn och rusk….

 10. avatar

  en kan aldrig veta hur folk tar ens roliga skämt! ibland förstår de ingenting. låter kul med din fotbollsträning. jag tänkte sätta några tomatplantor för det blev faktiskt tomater förra året

  1. avatar

   Varje år tänker jag att jag ska plantera lite grönsaker i trädgården men det blir aldrig av….

 11. avatar

  skulle inte våga lägga ut såna skämt på min facebook…. behåller min vinterkappa till första maj.

  1. avatar

   Nej det var lite det jag kände att jag behåller det skämtet för mig själv.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: