15  minusgrader är det ute idag och så snöar det. Härligt! 🙂 Vi var och köpte födelsedagspresent till Alexander igår. Han fyller fem tre år på måndag. Stora killen. Han har blivit så duktig på att prata nu. Han kan säga allt han vill säga. När han vill ha mera mat så säger han ”ja höver me  mat” (jag behöver mer mat). Tycker jag låter lite roligt. Jag hade hela tiden på känn att han skulle börja prata när han var mogen för det och så har det blivit. Logopeden vill dock träffa honom en gång till eftersom att han då pratade lite entonigt. Jag tycker att det har blivit mycket bättre på den punkten.

Jag jobbar kväll idag. Jag är så trött på att jobba just nu. Det blev väldigt mycket förra veckan och det känns i kroppen. Men efter imorgon är jag tre dagars ledig. Det ser jag fram mot. Ska bara njuta då.


Uppdaterat 12.31: ser att jag skrivit alldeles galet. Han fyller tre år på måndag. Här går vi visst händelserna i förväg. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  jag vet, det är ISKALLT!! Brr…

 2. avatar

  haha ja där hoppade du 2 år framåt i tiden..nog för att tiden går för fort ibland.,.hehe
  hoppas du har en skön trettonddag!

  kram

 3. avatar

  Fem år är ju värsta grejen 🙂 Stora killen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: