Idag är sista dagen som jag jobbar innan helgen. Skönt det, det har blivit lite mycket den här veckan. Jag är så trött och mitt huvud värker. Får nog ta ett par Ipren innan jag går till jobbet. Kommer vara som en trasa känns det som. Har tagit på mig bekväma kläder: mitt juicy set. Orkar inte anstränga mig så mycket mer. Det har varit flera såna dagar den här veckan. Det är så typiskt, när jag väl kommer igång med träning, veckan startade ju med två pass till och med, så blir jag krasslig.

Jag ska döma en fotbollscup imorgon. Hoppas verkligen att jag är piggare imorgon. Ikväll blir det ingen film och godiskväll. Känns som att klockan åtta är en lagom läggtid.

Nej fy, vad gnälligt inlägg detta blev. Nu ska jag få i mig frukost. Bloggar kanske i eftermiddag när jag kommer hem.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så annorlunda du ser ut i utsläppt hår. FINT!

 2. avatar

  Hej sötnos,
  allt bra med dig?

  Jag har frågestund nu i bloggen och jag undrar om du kanske vill ställa en eller flera frågor till mig? 🙂
  Hoppas du ställer upp – skulle vara jätte roligt att se vad du har för frågor 🙂

  Puss

 3. avatar
  säger:

  Härligt 😀 Haft en bra start på helgen då? 🙂

 4. avatar

  tack :)det är ett citat från göran persson faktiskt! jag är inte direkt politiskt insatt men jag gillar det han sa, känns bara så logiskt på nått sätt ^^

 5. avatar
  Tovah! säger:

  jättefina bilder gumman!! hehe några av dem tog ju jag!! va så kul o trevligt att ses faktiskt måste görat snart igen kram!!

 6. avatar

  Hoppas du överlevt dagen ; ) Ha en skön helg!

 7. avatar

  Okidoki, jag tänkte mer om jag skulle lägga upp en logotyp på min blogg och så kunde vi erbjuda mina läsare 10% eller något när dem handlar hos mig?

  Kramis

 8. avatar

  Hoppas du får en trevlig hel!

  Kram 🙂

 9. avatar

  min pojk somnadee precis middag! händer nästan aldrig! hinner med min middags kaffedaim idag ^^, wohoo

  hur gamla är dina pojkar?

 10. avatar

  Fina bilder =)

 11. avatar

  Svar: He he det blir ju lätt så, tyvärr :/.

  Jo det brukar typ alltid va så med tränning när det gäller mig med:(. Krya på dig och trevlig helg :)!

 12. avatar

  SV: Ja, jag med.. =) Allt bra ?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: