29 november 2023

Dagens lärdom

                             Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag.
 
2002-2003 hade jag praktik på Fredriksbergs NewForest stuteri (ponnyer). Jag slutade där när jag var i vecka 33 med Samuel. Efter jag slutat åkte jag dit några gånger och hälsade på. Senast var när Alexander var bebis, alltså 2008. Jag har tänkt hur länge som helst att jag ska hälsa på men av olika anledningar har det inte blivit av. Livet har kommit emellan. Idag tänkte jag iallafall kolla om han (handledaren) fortfarande har kvar stället men nu är gården såld. Jag känner bara stor saknad för vi hade så roligt ihop och nu är det för sent. Vet inte ens om han bor kvar i stan. Vi kommer mest troligt inte ses igen….
 

 
Jag känner mig inte lite stolt när jag ser klippet på Fredriksbergs Sonat som jag var den första som red. Jag kommer ihåg att han hade sina favoritställen där han vägrade gå framåt. Då fick han rygga istället  så han slutade snabbt med den olaten.
..
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens lärdom

 1. SV: Åh tack!
  Jag hade en New Forest en period! Dom är så himla envisa! Jag red in henne och det var mycket blod, svett och tårar kan jag säga… Jag har aldrig varit med om en envisare ponny haha! Det gick dock himla bra i slutet, men tyvärr växte jag snabbt ur henne innan vi kom igång ordentligt med tävlandet 🙁 Många fina minnen!

 2. Kikar in för att önska dej ett gott slut och ett…
  GOTT NYTT ÅR !
  Hoppas du får en trevlig nyårsafton!
  Vi ska på fest!
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: