Ikväll har Ida premiärbadat i badkaret tillsammans med Alexander. Hon växer så fort så badbaljan är nu urvuxen, iallafall om hon ska ligga ner. Men det var mys att sitta i badkaret, jag höll i, och plaska med Alexander. Så mysigt med alla dessa första gånger. Jag njuter så av att vara hemma med mina älskade barn. Tänk att livet kan kännas så underbart och rikt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja de är synd att de går så fort med dom små liven bara, man får njuta av varje sekund.
  Kramis

 2. avatar

  Det är så mysigt att vara föräldraledig, jag älskade varje sekund (nästan iaf,hihi) av det.
  Nu längtar man bara hem efter jobbet och vill att det ska vara fredag så man får vara hemma i två dagar med snorpan!

  Kramisar

 3. avatar

  Sv, Tack så jätte mycket. 🙂

  Vad fin hon är lilla Ida, jag har suttit och läst ikapp o i kväll då jag var trogen läsare innan hon kom men tappade sen din adress. då jag måste googla upp den för de funkar inte med den adressen du lämnar när su kommenterar 🙁

  Hoppas du har haft en fin lördag. kramar

 4. avatar

  Att uppskatta livet är en konst.

  Svar: Tack, roligt att du gillade mitt kort. Vill du se fler av mina skapelser hittar du dem i Jasmine's Kortmakeri (http://jasmineskortmakeri.blogg.se), välkommen in. 🙂

  Trevlig helg!
  Kram

 5. avatar

  Så roligt att bada. 🙂

  Ja, foglossning eller ischias är väl det jag kan tänka mig att det skulle vara. :/ Idag har det dock varit lugnt – skönt!

  Hoppas ni har en bra lördagkväll!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: