Det har nog inte riktigt sjunkit in än att jag ska springa två mil på söndag. Det längsta jag sprungit är 18 kilometer och på söndag kommer det vara exakt en månad sedan som jag sprang så långt.  Men nu igår och idag börjar nerverna knacka på dörren. Kanske är det därför som jag tycker att jag kanske har lite ont i halsen och är inte näsan lite tät? Jag hoppas att det bara är hjärnspöken då jag verkligen inte får bli sjuk nu.  För säkerhets skull blir det vilodag idag och kanske imorgon också.
De här bilderna togs när jag, Rickard och Alexander promenerade Berg – Borensberg – Berg sommaren 2010. (Inte översta bilden i inlägget) En härlig utflykt och en fantastisk sträcka att gå. Jag velar om jag ska fokusera på att försöka springa så fort som möjligt eller om det blir en mystur där jag tar en massa bilder. Å andra sidan har redan mängder med bilder från sträckan…. Det tåls att funderas på. 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Vad ska du springa för lopp? Det kommer att gå superbra!! Heja! 2mil fixar du, det vet jag!

  1. avatar
   säger:

   Jag ska springa Kanallöpet. Det går från Ljungsbro till Borensberg längs med Göta kanal. 🙂

 2. avatar

  Stort lycka till!

 3. avatar

  Lycka till på söndag! Det ser härligt ut på bilderna

 4. avatar

  Å, härligt med tävling i fina omgivningar!

 5. avatar
  säger:

  Svar: Tack 🙂 Ja det var superskoj 🙂

 6. avatar
  säger:

  Lycka till på Söndag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: