29 november 2023

Fem en fredag vecka 50: Röra

Idag är det fredag och jag har varit hemma ett par timmar. Sitter i soffan under två filtar och fryser. Det är så kallt men efter helgen ska det bli plusgrader igen. Det ser jag inte fram emot. Vill ha snö. Trots att jag gnäller över att jag fryser…..

Veckans frågor från Elisa handlar om röra.

 1. Vad har nyligen rört till sig hos dig? Nej det är nog stabilt faktiskt. Kanske allt nytt jag behöver lära mig på jobbet. Men det är bara roligt.
 2. Omger du dig generellt med ordning eller oreda? Oordning helt klart. Med tre barn är det sällan fint några längre stunder.
 3. Vilken röra äter du helst? Skagenröra.
 4. Var förvarar du alla de där småsakerna som inte har en egentlig plats? I olika låder i köket och i en låda i vardagsrummet. Kan nog slänga hälften av grejerna faktiskt.
 5. Vad har du nyligen behövt reda ut? Hm, svarar som Elisa faktiskt, Idas hår. Nu har jag kommit på att om jag tvättar Idas hår och har i massor med balsam så blir det mycket lättare att reda ut. Lifehack helt klart!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

22 tankar på “Fem en fredag vecka 50: Röra

 1. Ja, jag tror också att man kan slänga hälften av de där småsakerna som hamnar i den där braatthalådan… men det är ju så erbarmligt tråkigt att ta tag i.

  Jag trodde jag var klar med barnhår men så frågade jag min yngsta i morse när jag skjutsade henne om hon borstat håret – och det hade hon inte pga att det gjorde ont. Hon är 13 år, vissa saker får man hjälpa till med länge tydligen 🙂

 2. Inte behöver man ha tre barn för att skapa oreda;-) Skojar bara. Precis som du säger – allt det där man sparar i olika lådor/skålar kunde man egentligen slänga. Jag har börjat med att kolla innehållet i min skål varje år. Det visar sig att två tredjedelar kan hivas… varje år.

 3. Mysigt att sitta under filt när man är frysen. Hoppas att du blev varm under filtarna 😊.
  Jag ser heller inte fram i mot plusgraderna. Jag vill ha -10 & snö ❄️!
  Jag vill ha ordning & reda runt mig. När jag se massa grejer på ett ställe. Så känner jag ingen ro. Men när det är undan plockat. Så blir jag lugn. Jag vill ha grejer på ett & samma ställe. För att slippa lägga energi å leta. Lägger gärna min energi till andra saker som är viktigare.
  Men ha stökigt i en låda. Gör mig inget eller att Kent har rörigt bland sina grejer. Det bryr jag mig inte om. Då jag kan stänga lådan eller in till hans fiske saker. Men jag insåg nyss. Att vi skulle behöva ha bättre ordning här hemma hehe 😊.

  Jag har nyss rett ut julklappar 🎁😊.
  Jag gillar att äta skinkröra, tonfiskröra.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Själv omger jag mig av ordning men nu är vi bara vuxna här hemma. Med tre barn var det definitivt lite annorlunda men vad gjorde väl det?

 5. Så roligt att du är med och svarar på Elisas frågor. Jag svarade mitt hår på sista frågan då mitt hår börjar bli för långt igen. Det går åt en del spraybalasam här då jag inte kan reda ut mitt hår utan det. Åter också helst skagenröra…

 6. Vilket bra lifehack du har kommit på med mycket balsam, det gör verkligen håret lättare att reda ut. Jag håller så mycket med dig om att frysa men tycker att de är tråkigt med plus grader nästa vecka. Lite snö och kyla vore underbart att ha på julafton

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: