1 december 2023

Samuel 10 år

Vår älskade Samuel blev tio år igår. Det firades med att farfar och Niklas kom till oss på förmiddagen (jag jobbade dag) och på eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar där Samuel blev uppvaktad med både tårta, glass och paket.

Tänk att Samuel är tio år nu och att jag varit mamma lika länge. Det känns stort och alldeles fantastiskt samtidigt som det skrämmer mig lite att det går så fort.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Samuel 10 år

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: