Motivation och inspiration

Bita ihop och komma igen

Jag har såna bra pass där jag känner mig stark och snabb och på gång. Men så händer det något där jag inser att min motivation till att träna hänger på en riktigt skör tråd. Det krävs inte mycket för att jag ska känna att nu ger jag upp och nöjer mig med mysträning. Eller egentligen knappt det. Jag har kämpat på med träningen det här året och verkligen försökt bita ihop och inte ge upp. Men under hela året har jag bara känt mig i dålig form och allmänt blaha. Förutom vissa pass där det blixtrat till. Men de är få till antalet.  
I veckan nu när coachen ringde och berättade min min klassificering så var jag precis på väg att ställa mig på löpbandet. Efter samtalet försvann precis all lust och jag kände bara 😣😭😖😩 till att över huvudet taget träna. Då satt orken inte i kroppen utan i huvudet. Så det träningspasset slutade med att jag gick cirka en kvart i uppförsbacke efter att sprungit tio minuter. All rörelse som blir av är såklart bra träning men jag skulle ljuga om jag skrev att allt är på topp kring min träning. 
Idag bet jag ihop och mysjoggade tjugo minuter på löpbandet före frukost. Det var inte särskilt jobbigt rent fysiskt. Problemet sitter i huvudet. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bita ihop och komma igen

  1. Jobbigt när man känner att man inte tycker att träningen är jätte kul längre ❤️ men som du skriver att röra sej är bta

  2. Det mesta sitter väl alltid i huvudet skulle jag säga. Det har varit ett konstigt år i år, och märker att just träningen är så eftersatt

Lämna ett svar