29 november 2023

Bebisgos

Äntligen så tar Ida flaska. Min mat börjar ta slut och hon blir inte nöjd efter att ha ammat från båda. Idag har hon slörpat i sig från flaskan vid två tillfällen. Vad bra det känns att Rickard också kan vara delaktig. Har nu bestämt mig för att sluta amma. Det är bättre att ge från flaskan direkt och hon då blir nöjd på en gång.

Vi har på förmiddagen haft besök av S och hans mamma. Det är så roligt att träffas och prata och Ida börjar även hon gilla att träffa andra bebisar. Hon lyckades nästan vända sig från rygg till mage. Kanske att hon fick lite hjälp av att mattan låg dubbelt så det blev en liten nerförsbacke. Det blir spännande att se hur lång tid det tar innan hon kommer på knepet.

Det är plusgrader och sol så nu ska jag och Alex ut i snön och bygga en igloo. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Bebisgos

  1. svar:
    ja man vet inte riktigt hur man ska agera ibland för henne, men man kan bara göra sitt bästa. Vi snackade ut hör om dagen så känns skönt när man vet lite mer hur hon tänker även om hon inte riktigt orkar alltid

    ————-
    Bloggen om Livet med ADD, Asperger, Crohns och det allra mest personliga..

  2. Åh men mys!

    och visst är videon vacker? Jag blir alldeles salig. Tyvärr finns ju inte så fina omgivningar häromkring.. Hrm.. Trevlig kväll fina du!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: