Jag kikar in en sväng här på min lunchrast för Elisas fem en fredag. Det har varit en lugn dag med lite blandat. Jag råkade ta sönder laminatapparaten på mottagningen…. Var väl lite så där lyckat men de är tydligen vana vid att att det händer….. Ikväll ska jag döma fotboll och annars blir det en soft kväll. Vad ska du göra?

 1. När var du senast helt offline? När jag och Rickard gick runt ågelsjön. Då använde jag bara telefonen för att ta bilder. Jag är inte helt offline på jobbet. Kan behöva kolla intranätet och så vidare.
 2. Vad skulle du klä ut dig till vid en maskerad? Hm, ingen aning faktiskt.
 3. Vilka två val behövde du senast välja mellan? Vilket bröd jag skulle ta på jobbets fredagsfika.
 4. Vad gjorde du senast i skogen? Sprang en runda.
 5. Vilken aktivitet gör du helst ensam? Alla aktiviteter där jag kan vara här och nu.
Fredagsfika på jobbet idag. Mumsigt värre!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 kommentarer

 1. […] BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Susie, Bokdamen, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Debutsky, Kenneth, Gerd, Kristina, Susanne, Sara, […]

 2. avatar
  Paula Merio säger:

  Härligt lockande fikabord utan en massa söta bakverk!

  1. avatar

   Ja det var perfekt! Så gott att smaska i sig. 🙂

 3. avatar
  Violen säger:

  Vilken härlig fredagsfika! Ser jättegott ut, kan vara svårt att välja bland allt det goda. Mobilen har jag nästan alltid med mig för att kunna fotografera om det dyker upp något bra motiv.
  Fredag kväll såg och lyssnade jag på Tomas Ledin, TV4.
  Trevlig helg!

 4. avatar

  Det är nog i dagens samhälle väldigt svårt att inte använda mobilen som är en allround grej. Men i stilla sammanhang kan man ta bort ljudet.

  1. avatar

   Ja, och allt är uppbyggt kring att man ”ska” vara online hela tiden. Känns som att det inte är mycket man kan göra offline. Allt är uppbyggt på internet ju. Tror det är dumt att göra oss så beroende av tekniken. Jag menar den är ju inte pålitlig för fem öre….

 5. avatar
  säger:

  Vilken fredagsfrukost på ditt jobb! MUMS, speciellt för mig som inte gillar sötsaker. En så trevlig idé. Man kan skvallra lite och sammanfatta veckan som gått.
  Offline är man ju nästan aldrig, för mobilen är ju på hela tiden. Ja, på gott och ont egentligen. Men jag gillar att vara online:-)

  PS. Såg du finalen i svenska cupen mellan Rosengård och Häcken? Om ja, vad tyckte du om segermålet? Bollen var inte ens till hälften över mållinjen. Var fanns VAR i det här fallet? Ibland undrar man verkligen. Så trist att det var segermålet… Eller vad tyckte du? DS.

  1. avatar

   Jag tycker att från de kameravinklar som finns från situationen kan man inte så bestämt hävda att bollen inte är inne. AD kan ha gjort fel men det kan okcså varit rätt beslut. Ingen vet egentligen och då tycker jag man ska vara försiktig med att kritisera. Är det fel så är det tråkigt men även domare är människor och gör misstag. Angående VAR så vet jag inte hur damklubbarna ställer sig till det men jag vet att många klubbar i herrallsvenskan säger nej. Det kostar för mycket.

 6. avatar
  säger:

  Mums för den fredagsfikan på jobbet! Denna helg hoppas jag att jag bli frisk från den sega covid-förkylningen som jag har fått, den är väldigt seg!
  Ha en fin helg!

  1. avatar

   Men fy för förkylningen! Krya på dig! Tack detsamma.

 7. avatar

  välja bröd kräver sin kvinna. men det ser gott ut. jag bakar helst själv. blir jättetrött på köpt bröd. härligt att springa rundor i skogen.

  1. avatar

   Jag äter typ bara köpt bröd. När barnen var små bakade jag mer. Så gott ju med färskt hembakat bröd.

 8. avatar

  Frestande fikabord! Visst är det svårt att släppa mobilen, inte minst för kamerans skull!

  1. avatar

   Ja lite för svårt ibland faktiskt känner jag.

 9. avatar
  Tankebubblor säger:

  Off-line på skogspromenad och på träningspass (och på spa!). Den mesta tiden på jobbet också faktiskt. Ha en fin dag.

  1. avatar

   Så skönt det! 🙂

 10. avatar

  mumsig fika, kul med maskerad med tema, vi får se om det blir nåt springande…

  1. avatar

   Jag fick springa en hel del faktiskt. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: